29 / 04 / 2024

Metin Hara iş yeri

Metin Hara iş yeri

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!

Fitch Ratings, Türkiye'de seçimden sonra göreve gelecek hükümetin ilk işinin döviz piyasası risklerini yönetmek olacağını açıkladı.

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Arnavutköy Haraççı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi 5994 Ada 1 ve 2 Parsellere, 5998 ada 1 Parselin Bir Bölümü İle Muhtelif Tescil Harici ve Terkinli Alanlara İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Haraççı Mahallesi, 5028 Ada 4,6,7,9,10,11 Parsellere ve Muhtelif Tescil Harici Alanlara İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Orta Vadeli Program resmen açıklandı! Dolar kuru ne kadar olacak? İşte hükümetin enflasyon ve dolar öngörüleri! 

Orta Vadeli Program, bugün Resmi Gazete'de yayımlandı ve tüm detayları belli oldu. Program kapsamında,  hükümetin büyüme, işsizlik, enflasyon ve dolar/TL kuru tahminlerine de yer verildi. İşte o tahminler...

Ucuz konut için ihaleye çıkılsın teklifi! Hükümetin önerisi sonrasında gündeme geldi

Hükümetin konut krizini aşmak için hazine arazilerini imarlı arsaya dönüştürme planı ortaya çıktı. Konut üretimi önünde en büyük engel yeterli arsa olmaması ve arsa fyatlarının yüksekliği olarak gösteriliyor. Sektör sorunu aşmak için çareler arıyor.

Hükümetin vergi listesi değişti! Telefon tablet ve bilgisayarlara zam geliyor

Hükümetin telefon, tablet ve bilgisayar başta olmak üzere bazı elektronik eşyalardan aldığı TRT bandorl ücret listesi değişti. Söz konusu karara ilişkin düzenlenen yasa Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Bahsi geçen ürünlere zam geliyor.

Arnavutköy Haraççı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi 1582 Parselin Bir Kısmı İle Tescil Harici Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Haraççı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Haraççı Mahallesi, 3987 ada, 8 parselin bir kısmı ile 5987 ada, 8 ve 9 parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Metin Şentürk villası için eski eşine dava açıyor!

Sanatçı Metin Şentürk eski eşi Fulya Kalkavan ile mal paylaşımı davası için yeniden dava açacak. Sarıyer'deki havuzlu villasını evlenmeden önce aldığını söyleyen Şentürk villasının yeniden mal paylaşımı yapılması gerektiğini dile getirdi.

Haraççı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Haraççı Mahallesi, Rezerv Yapı Alanının Bir Kısmı İle Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

Metin Hara iş yeri Haberi

Metin Hara iş yeri

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara ile ilgili 'sahte doktor' iddiasıyla dava açıldı. 

A Haber'de yer alan habere göre; düşünce gücüyle tedavi ve enerji konularında kitapları yer alan, bu konularda seminerler düzenleyen Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlenip hapis istemiyle dava açıldı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ekim 2019'da hazırlanan iddianame kapsamında, Hara'nın, İstanbul Üniversitesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon Yüksek Okulu mezunu olduğu, başka tamamlayıcı tıp uzmanı unvanını kullanabileceği bir belgesi ve diplomasının olmadığı açıklandı.

İddianame kapsamında 13 Temmuz 2017'de BİMER'e yapılan ve Hara'nın, tıp eğitimi almamasına rağmen kurmuş olduğu sistemle danışmanlık adı altında yüksek paralar sonucunda umut tacirliği yaptığı ihbar da belirtildi. İddianamenin devamında bu ihbar üzerine Hara'ya ait İnsana Güven Eğitim...