13 / 05 / 2024

metin İnşaat bedri sever

metin İnşaat bedri sever

Metin İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Sever vefat etti...

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüzün Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Tüzün tarafından kuruldu.

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Erdoğan Gayrimenkul Emlak Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Erdoğan tarafından kuruldu.

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Nakliyat Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serap Ordu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Göz İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Göz tarafından kuruldu. 

Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına Ender İnşaat'tan destek!

Ender İnşaat, hükümetin başlattığı “Enflasyonla Topyekün Mücadele”  kampanyasına “İnciyaka Ankara” projesiyle destek verdiğini açıkladı. 

İnşaat sektörünün morali arttı!

Hükümetin aldığı kararı değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, “KDV ve Damga Vergisi’nden sonra tapu harcında yapılan düzenlemeler, sektörün 2017’ye yönelik moral ve motivasyonunu artırmıştır” dedi.

İnşaat ve konut sektörünü destekleyen önlemler geliyor!

Türkiye İMSAD’ın eylül ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Raporda 2016 yılının ilk yarısında yüzde 7,0 büyüme kaydeden sektörün, hükümetin inşaat ve konut sektörünü desteklemek üzere aldığı önlemlerle gücünü koruyacağına işaret edildi.

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Oktay Güngörmüş ve Hüsnü Metin Demirci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metin Yapı İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Behçet Sünbül ve Nevzat Sünbül ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Esenyurt, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

metin İnşaat bedri sever Haberi

metin İnşaat bedri sever

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu, üyelerinden Metin İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bedri Sever'in vefatını duyurdu. Geçmiş Dönem Disiplin Kurulu Başkanlığı Yapan Bedri Sever aynı zamanda Yüksek Danışma Kurulu üyesi idi. 


Emlakkulisi ailesi olarak Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı...