30 / 04 / 2024

Metin Sığırtmaç kitap

Metin Sığırtmaç kitap

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.

Kıbrıs'ta okul binalarının analiz raporları sır gibi saklanıyor! Okullar depreme ne kadar dayanıklı?

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Selma Eylem okulların depreme karşı dayanıklılığı konusunda hükümetin bir adım dahi atmadığını belirtti. 

O ülkede Airbnb ve kısa süreli konut kiralama yasaklandı! Kurala uymayanlara 144 bin TL ceza!

Floronsa Belediye Başkanı Dario Nardella, hükümetin sektörü düzenlemeye yönelik planlarının hayal kırıklığına neden olmasıyla Airbnb ve kısa süreli konut kiralamalarının yasaklandığını açıkladı.

Biden, beklenen imzayı attı, hükümetin kapanması önlendi!

ABD Başkanı Joe Biden, hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını imzaladı. Biden, “Milyonlarca çalışkan Amerikalıya gereksiz acı verecek gereksiz bir krizi önlemiş olduk” ifadesini kullandı.

Sıfır otomobil piyasasında ''araç yok '' diyen bayilerin etekleri tutuştu! Kampanya üstüne kampanya başlattılar

Hükümetin fahiş artan otomobil piyasasına yönelik yaptığı yaptırımlar sonucunda işler değişti. Sıfır otomobil satan bayiler aylar öncesinde ''araç yok'' diyerek müşterileri geri çeviriyordu. Şimdi ise kampanya üstüne kampanya başlatan bayiler otomobil satışlarına hızla devam ediyor.

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Milyonlarca kişinin gözü yeni maaş zamlarında! Memur ve memur emeklileri müzakere sürecine kilitlendi!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini kapsayan toplu sözleşme görüşmelerinde 1 Ağustos tarihinde başlayan süreç devam ediyor. Bu kapsamda, hükümetin ilk zam teklifini 14 Ağustos'ta sunması bekleniyor.

Çıraklık Sürecindeki Gençlerin Emeklilik Haklarına Kavuşması Yakın mı?

EYT düzenlemesinin ardından çıraklık sürecindeki çalışanlar için de emeklilik düzenlemelerinin yapılması planlanıyor. Çıraklık sürecinde olan bireylerin emeklilik durumu hükümetin aldığı karara bağlı olacak. SGK’dan ise staj ve çıraklık sigortası için son tablo hazırlandı. 

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Asgari ücretlilere acı haber: Hükümetin '500 Dolar' planı havada kaldı! Yeni ücret 10 Bin TL'nin altında sıkışabilir!

İşçi ve işverenler arasında 2023 Temmuz asgari ücret zammı konusunda büyük farklılıklar! İş dünyası, asgari ücretin 500 dolar alt sınırıyla belirlenmesine itiraz ediyor. Beklentiler belirsiz, yeni asgari ücret ne olacak? İşte Temmuz 2023 zammı hakkında ayrıntılar...

Mayıs enflasyonu sonrasında emekli ve memur zamları değişti. İşte son rakamlar!

Hükümetin doğal gazı mayıs ayında ücretsiz yapması nedeniyle enflasyon düşük çıkınca beklenen zamlı maaşlar da azaldı. Yeni hesaplamaya göre emekliler ve memurlar ne kadar aylık alacak? Hemen tıklayın.

Dolar ikinci tur seçimlerine kadar nasıl bir seyir izleyecek? 28 Mayıs sonrası dolar TL kuru ne olur?

Ekonomide Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine kadar neler olacağı, döviz kurlarının nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor. Hükümetin alacağı önlemler ile döviz kurlarının tırmanmasını bir şekilde frenlemesi beklenirken, 28 Mayıs sonrası ise durum pek parlak görünmüyor.

İntibak yasası için kollar sıvandı! Maaşı düşük emekliye 1.300 TL ek zam gelebilir!

Sosyal güvenlik ve çalışma hayatına yönelik adaletsizlikleri gidermek için kolları sıvayan hükümetin EYT’den sonra maaşı düşük kalan emekliler için  intibak yasası çıkarma hazırlığında olduğu belirtiliyor.  Peki intibak nedir? Daha önce nasıl çıkarıldı? Kimler faydalanacak?

Metin Sığırtmaç kitap Haberi

Metin Sığırtmaç kitap

Neden bazı insanlar diğerlerinden daha başarılıdır? Gayrimenkul sektöründe bu sorunun cevabını verebilecek şüphesiz en yetkin isimlerden, küresel başarı ve ödüllerin sahibi bir profesyonel olan Metin Sığırtmaç yılların tecrübesini damıttığı kitabında adım adım ‘Başarının Perde Arkası’nı anlattı.


“ İnsanın Kaderi Karar Anında Gizlidir”

Ya kariyerinizi herhangi bir işle uğraşarak geçirir ya da bir karar verip işe koyulur, kariyerinizi mümkün olan en üst düzeye taşır, hayatınızı çok daha güzel koşullarda yaşamayı seçip sayfayı çevirmeye başlarsınız... 


Yazar, Broker Metin Sığırtmaç bir koç, eğitmen ve uluslararası alanda kazandığı başarılarla adından söz ettiren bir profesyonel olarak kaleme aldığı ‘Başarının Perde Arkası’ kitabı ile; gayrimenkul danışmanlığı ve satışı hizmeti verirken deneyimlediği kültüre ait ince çizgileri, tecrübelerini ve gayrimenkul danışmanlarını hedeflerine ulaştıracak püf noktaları anlatan bir yol rehberi sunuyor.


Başarının...