10 / 05 / 2024

Metin Sözen kim

Metin Sözen kim

Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve de beraberindeki heyet Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Tanıtma Vakfı Başkanı Prof. Dr Metin Sözen'i ziyaret etti. Hattuşa kültür havzasında alternatif turizm planlaması yapılıyor.

Metin Sözen kimdir?

Türkiye’deki, başta tarihi yapılar olmak üzere, kültürel mirasın korunması üzerine yaptığı çalışmalarla tanınmış bir mimar, öğretim görevlisi ve sivil toplum kuruluşu yöneticisi Metin Sözen kimdir? İşte Metin Sözen'in biyografisi...

Bu hisselere yatırım yapanlar dikkat! İşte borsada bu hafta yatırımcısını üzen 10 hisse!

Seçimlere üç hafta kala yatırımcılar, yatırım enstrümanlarıyla ilgili araştırmalar yaparken Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisseyi açıkladı. 

Bu hafta yatırımcısını en çok üzen 10 hisse!

Borsada sert rüzgarlar eserken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden bu hafta yatırımcısını en çok üzen hisseleri paylaştı. İşte en çok düşen 10 hisse...

Kiralara yüzde 25 sınırlaması milyonlarca ev sahibini mağdur etti! Bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Haziran 2022'de yürürlüğe giren kiralarda yüzde 25 sırını ile kira artış oranlarına sınırlama getirilmesi planlandı. Fakat bu uygulama milyonlarca ev sahibini mağdur etti. Peki bu uygulama ile kim, ne hedefledi?

Süleyman Sözen kimdir? Hazine Müsteşarlığı’nda ne iş yaptı? Garanti BBWA’da hangi alanda çalışıyor?

Süleyman Sözen hangi alanlarda çalıştı? Doğuş Grubu’nda ne iş yaptı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Süleyman Sözen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

 Bu indirimler kaçmaz! Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu; İşte tam liste 

Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu yayımlandı. Kim Market Marmara Bölgesi mağazalarında geçerli olan indirimli ürünler listesinde yok yok! İşte  Kim Market 11 - 30 Mayıs indirimli aktüel kataloğu ve fiyat listesi...

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Kos Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kos Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Sönmemiş tarafından kuruldu. 

E – faturaya geçin hayatınız kolaylaşsın! Kim e – fatura kullanmak zorunda? İşte e – faturanın faydaları

2010 yılında hayatımıza giren e – fatura, milyonlarca kullanıcıya kolaylık sağlarken, e – fatura kullanmak zorunda olan bazı kişi, kurum ve kuruluşlar var. Peki kimler e – fatura kullanmak zorunda? E – faturanın yararları neler? İşte detaylar…

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

EYT'de hazırlıklar tamam! Milyonların beklediği tarih verildi! Emeklilere zam, sözleşmeliye kadro yolda!

Memurlara ek gösterge verilmesini öngören taslağın ardından hükümetin sözleşmeli personel ve EYT konusunu gündemine getirdiği belirtildi. İşte AK Parti'nin yasa çıkaracağı o tarih...

Bakan Bilgin 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı! Erdoğan mı duyuracak?

Emekli bayram ikramiyelerine bütçeye getireceği yük gerekçesiyle zam yapılmayacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs öncesi hükümetin sürpriz projesini açıkladı. 1 Mayıs'ta Erdoğan'ın kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Metzen Hırdavat Metal İnşaat Lojistik Elektrik Elektronik Temizlik Ürünleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Sözen tarafından kuruldu.

Metin Sözen kim Haberi

Metin Sözen kim

2010 yılında hazırlanan koruma amaçlı imar planının Hattuşa Kültür Havzasına bütüncül bakış getirmediğini belirten Boğazkale Belediye Başkanı Tangazoğlu, öncelikli hedeflerinin havzada bütüncül koruma olduğunu söyledi. 


Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu ve beraberindeki heyet Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Tanıtma Vakfı Başkanı Prof. Dr Metin Sözen'i ziyaret etti. 


Çekül Evi'nde gerçekleşen ziyarette Başkan Osman Tangazoğlu. Hitillerin başkenti Hattuşa*da yaşanan sorunlar ve belediye olarak hazırladıkları projeler hakkında Prof. Dr. Metin Sözen'i bilgilendirdi. 


Ziyarette 2010 yılında hazırlanan koruma amaçlı imar planının Hattuşa Kültür Havzasına bütüncül bakış getirmediğini belirten Tangazoğlu. 

öncelikli hedeflerinin havzada bütUncUl koruma olduğunu söyledi. 


Toplantıda turizmin gelişmesi için alt yapı çalışmalarının başladığını dile getiren Boğazkale Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu. konaklama ve dinlenme mekânlarının yapılması, arkeopark alanının düzenlenmesi, yöreye özgü el sanatlarının geliştirilmesi konularında Belediye olarak...