24 / 07 / 2024

metro baz istasyonları

metro baz istasyonları

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Elektronik Sistemler Müdürlüğü, 2015’te uygulanacak ücret tarifelerini açıkladı.Yeni tarifeye göre mobil iletişim operatörleri metro başta olmak üzere kapalı alanlarda baz istasyonları için ücret ödeyecek.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Ataköy-İkitelli metro hattı açılış için gün sayıyor! Vatandaşlar hangi metroları bekliyor?

Ataköy-İkitelli metro hattının tüm istasyonları tamamlanma aşamasına geldi. Merakla beklenen metro hattı açılış için gün sayıyor...

16 Milyon İstanbullu dikkat! Metro seferlerine ramazan planlaması geldi!

Metro Istanbul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen, bazı sefer saatlerinin uzatıldığını duyurdu.

Herkes dikkatli olsun! Telekom operatörlerinden ortak açıklama geldi!

Mobil Telekomünikasyon Operatörleri Derneği’nden yapılan açıklamada Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone enerji iletimi konusundaki onarım çalışmalarına devam ederken, bölgeye sevk edilen mobil baz istasyonlarıyla iletişim sağlanmaya çalışılıyor.

İstanbul'da Pazar günü bazı metro hatları ulaşıma kapatılacak! İşte nedeni

İstanbul'da yarın saat 11:00'dan itibaren bazı hatlardaki metro seferleri yapılamayacak. Metro İstanbul, Pazar günü kapalı olacak metro hatlarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

Otobüs bileti fiyatlarına günlük zam dönemi! Zamlar durmuyor! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 15 Haziran 2022 fiyat listesi!

Akaryakıta gelen peş peşe zamlardan sonra, bazı şehirler arası otobüs firmaları rezervasyon sistemine son verdi. Firmalar, bundan sonra bilet fiyatlarını anlık olarak belirleyecek. Peki, 15 Haziran 2022 otobüs bileti fiyatları kaç TL? Metro, Pamukkale, Kamil Koç... 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt istasyonlarındaki gizli hileler deşifre edildi! Aracınıza yakıt alırken buna dikkat edin

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları yüzünden bazı benzin istasyonlarında gizli düzenek ve hile yapılmak suretiyle yasa dışı işlemler yapıldığı ortaya çıktı. İşlemler nedeniyle araç sahipleri mağdur olurken kamu da zarara uğratıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı açıldı!

12 istasyonun yer aldığı M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında bulunan Bahariye ve Masko istasyonları hizmete açıldı.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın 1. etabı bugün açılıyor!

12 istasyondan oluşacak M9 Ataköy-İkitelli Sanayi-Olimpiyat Metro Hattı’nın 1. etabında yer alan Bahariye ve Masko istasyonları M9 Bahariye-Olimpiyat işletmesi olarak hizmete açılıyor.

Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın iki istasyonu yarın açılıyor!

12 istasyonu bulunan Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın Bahariye ve Masko istasyonları yarın açılıyor. Ataköy-İkitelli Metro Hattı, Ataköy - İkitelli arasındaki mesafeyi 21.5 dakikaya düşürecek.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın iki istasyonu açılıyor!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nda çalışmalar tamamlanıyor. Metro hattının Olimpiyat Başakşehir ve Kirazlı istasyonları açılışa hazırlanıyor.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

Depremde kaç baz istasyonu ayakta kalır?

İstanbul’da 7’nin üzerindeki, altyapının çöktüğü bir depremde saatlerce kimseye ulaşılamayacağı söyleniyor. Peki Binaların üzerinde bulunan baz istasyonlarının kaçı ayakta kalacak, kaçı binalarla birlikte çökecek?

metro baz istasyonları Haberi

metro baz istasyonları

Yeni tarifeye göre mobil iletişim operatörleri metro başta olmak üzere kapalı alanlarda baz istasyonları için ücret ödeyecek. Önceki yıllarda bulunmayan bu madde ile artık bir metro istasyonuna baz istasyonu kurmak için yıllık 15 bin TL alınacak. Her bir baz istasyonu için alınacak olan bu tutar, metro istasyonu ve duraklarının yanı sıra vapur ve deniz otobüsü iskelelerinde kurulacak olan sistemleri de...