15 / 05 / 2024

metro holding Koza İpek

metro holding Koza İpek

Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,71-1,75 TL fiyat aralığından 1 milyon 29 bin 842 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,65 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,05-2,10 TL fiyat aralığından 1 milyon 405 bin 917 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,30 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu!     

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,12-2,26 TL fiyat aralığından 9 milyon 599 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 0 oldu!     

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,99-2,00 TL fiyat aralığından 7 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 oldu.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34-1,35-TL fiyat aralığından 4 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,34 TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,33 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı!  

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,33-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,32-1,35-TL fiyat aralığından 7 milyon 902 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 0 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO'nun METRO'nun sermayesindeki payları yüzde 2,63 oldu!  

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,30-1,32-TL fiyat aralığından 2 milyon 902 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,63 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL'lik pay aldı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,30-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 1,67 sınırına ulaştı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 1 milyon TL'lik pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,26 TL fiyatından 1 milyon TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

metro holding Koza İpek Haberi

metro holding Koza İpek



Metro Holding, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) el koyduğu Koza ipek Holding'in bütün hisselerinin alınması için görüşmelere başlayacağını bildirdi.


Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile TMSF'nin el koyduğu Koza İpek Holding AŞ'nin bütün hisselerinin alınması hususunda görüşmelere başlanmak üzere TARA Danışmanlık ve Finansal Projeler Ltd Şti'yi Metro Holding AŞ adına yetkili kıldı.


Sabah

Bu haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Hakkında müebbet hapis cezası bulunan Galip Öztürk'ün patronu olduğu Metro Holding TMSF bünyesindeki Koza İpek grubunun tüm hisselerine talip oldu.

Galip Öztürk için dün mahkeme yeniden yargılama ve infazın durdurulması kararını vermişti.

İşte Metro Holding’ten KAP’a yapılan açıklama:

Yönetim Kurulu 12.10.2016 Saat:17:30 da almış olduğu karar ile TMSF’nin el koyduğu Koza...