13 / 05 / 2024

Metro İnşaatı Göçük

Metro İnşaatı Göçük

Göçükte inceleme yapan İnşaat Mühendisleri Odası’nın 20 kişilik ekibine göçüğe girmesine izin verilmedi. Mühendis ekip, incelemede göçüğün 9 metre ilerisinde 21 metre uzunluğunda bir çatlama olduğunu tespit etti

Binali Yıldırım'ın göçük yorumu: Dünyada da böyledir, normaldir!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bakanlık konferans salonunda yapılan Aydın-Çıldır Hava Limanı Kira Sözleşmesi imza töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Hd Emlak Site Yönetimi Danışmanlık İnşaat Gıda Kozmetik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatime Dayan tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meshe Grup Mimarlık İnşaat Güzellik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Enes Meşe tarafından kuruldu.

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İly Yapı İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aydın tarafından kuruldu.

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkeskinler Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Keskin tarafından kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Metro İnşaatı Göçük Haberi

Metro İnşaatı Göçük

Ankara’da İnönü Bulvarı’nda geçtiğimiz hafta meydana gelen 9 metrelik göçük büyüyor. İnşaat Mühendisleri Odası 20 kişilik bir ekiple göçükte inceleme yapmak istedi ancak izin alamadı. İMO Ankara Şube Başkanı Selim Tulumtaş, Hava Kuvvetleri Komutanlığı merkez binasının bahçesinde görülen 21 metrelik çatlamanın göçüğe bağlı bir çatlama olduğunu ancak durumun detaylı analizi için teknik olarak incelenmesi gerektiğini söyledi. 


Dün yaptıkları incelemeyle ilgili VATAN’a bilgi veren Tulutmaş, Ulaştırma Bakanlığı’na resmi bir yazı yazdıklarını, dün sabah da inceleme için göçük alanına gitmeden önce bakanlığa giderek resmi izin yazısının bekasını sorduklarını ancak kendilerine “Müsteşar olmadığı için yazınızı inceleyemedik, bekliyor” yanıtı aldıklarını belirtti. İnşaat alanının uzun bir süre çalışma yapılmadan bekletildiğini hatırlatan Tulumtaş, “İnşaatı Ulaştırma Bakanlığı devraldı. Bu açıdan ana muhatabımız bakanlık. Ama bu kadar yıl...