05 / 05 / 2024

Metro Park ne zaman teslim

Metro Park ne zaman teslim

Teknik Yapı Metro Park fiyatları 199 bin 700 TL'den başlıyor. Peşinatsız daire sahibi olunabilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacak? Kağıthane metro hattı nereden geçecek?

Kağıthane İstanbul Havalimanı metro hattı ne zaman açılacağı merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbul'da hangi metro hattı ne zaman açılacak?

İBB yönetimi, geçmiş yıllarda beklenen düzeye ulaştırılamayan raylı sistemleri hızla geliştirmek için düğmeye bastı. İstanbul'da raylı sistemlerin uzunluğu 425 kilometreye ulaşacak. Peki hangi metro hattı ne zaman açılacak? İşte İstanbul'un açılacak metro hatları...

Dudullu-Bostancı metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Dudullu-Bostancı metro hattı inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Bostancı-Dudullu Metro Hattı'nın ne zaman açılacağı Anadolu Yakası'nda oturan vatandaşların en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Peki Bostancı-Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ne olacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbulların daha rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için inşa ettiği 17 metro hattının, belediye başkanı değişikliği durumunda ne olacağı merak ediliyor...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı ne zaman bitecek? 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, Mecidiyeköy-Mahmutbey metro inşaatının Mecidiyeköy İstasyonu'nda çalışan işçilerle sahur yaptı. Metro hakkında önemli açıklamalarda bulunan Uysal, metro hattının ne zaman tamamlanacağını da açıkladı...

İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak?

Gayrimenkul fiyatlarının artıran metro hatları kentteki ulaşımı da kolaylaştırıyor. Peki İstanbul'daki hangi metro hattı ne zaman açılacak?

Halkalı-3. havalimanı metro ihalesi ne durumda?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Halkalı-3. havalimanı metro ihalesinin son durumu hakkında bilgi verdi...

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro imar planı askıda!

İstanbul Başakşehir ilçesi Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı dün askıya çıkarıldı...

Metro Park ne zaman teslim Haberi

Metro Park ne zaman teslim

Küçükçekmece'de inşa edilen Metropark satış süreci devam ediyor. 213 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen proje Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Teknik Yapı Metro Park fiyatları haberimizin devamında bulunuyor. 


Teknik Yapı Metro Park projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri bulunuyor. 


1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi olarak yükselen Teknik Yapı Mero Park projesinde 60 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede 0 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Metropark sosyal donatı alanları arasında spor anları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, koşu parkuru, fitness center, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası bulunuyor. 


Teknik Yapı Metro Park fiyatları

1+1 daire fiyatları 199 bin...