15 / 05 / 2024

Metro Port avm bayramda açık mı

Metro Port avm bayramda açık mı

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Metro Port AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port AVM bayramda açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

AP İst Port satışta! Teslimler 2024 Aralık'ta!

Şani İnşaat  tarafından Ankara’nın yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan ve Rezidans üçlüsü ile hayata geçirilen AP İst Port satışta, teslimler ise Aralık 2024'te yapılması planlanıyor.

Metrocity yanıyor! Levent dumanlar altında!

İstanbul Levent'te bulunan Metro City AVM'de yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

TOKİ, İstanbul Ümraniye'de 20 bin metrekarelik arazinin imarını değiştirdi: Rezidans ve AVM yapılabilecek!

TOKİ, İstanbul Ümraniye’de konumlanan 27 bin metrekare civarında büyüküğe sahip “metro istasyonları koruma sınırı” içinde arazinin 20 bin metrekaresinde rezidans ve AVM inşa edilmek üzere plan değişikliğine gitti. Binaların yüksekliği 10 kat olarak açıklandı.

Galip Öztürk ve Derkan Başer Batum'da AVM satın aldı iddiası!

Cinayetten müebbet hapse çarptırıldıktan sonra firar eden Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan sanal bahis çetesinin elebaşlarından Derkan Başer, Gürcistan’da bir araya geldi. İki firarinin Batum’daki bir AVM’yi satın aldığı öne sürüldü.

AVM'ler de dijital ortama taşınıyor!

Zeruj Port Yönetim Kurulu Başkanı Zehra Özkaymaz, "Pandemi süreciyle birlikte Zeruj Port’u online ortama taşıdık ve zerujonline.com’u hayata geçirdik. Bu sayede AVM içerisinde yer alan her şeyi en kısa zamanda yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her yere taşıyor olacağız" dedi...

ebebek, Atlantis AVM'de yeni mağaza açtı!

Bebeklerin günün her anında rahat ve mutlu hissetmelerini sağlayacak uygun fiyatlı ve kaliteli ürün portöyüne sahip ebebek, Ankara’daki 13. Mağazasını Atlantis AVM’de açtı...

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Orge, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti!

Son yıllarda İstanbul'da metro hatlarının elektrik işini almasıyla dikkat çeken Orge, yurtdışında raylı sistemlerin yanı sıra büyük konut, AVM projelerinde yer almak için harekete geçti....

Zeruj Port AVM Fatih’e rakip oldu!

Zeytinburnu’ndaki dünyanın ilk muhafazakâr AVM’si Zeruj Port'ta müşteriler  “Alışveriş için Fatih’le sınırlı kalmaktan kurtulduk” diye sevinçli. 

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi olan Zeruj Port, geçtiğimiz hafta Anneler Günü'nde açıldı. Peki, Zeruj Port AVM nerede, nasıl gidilir?

Metro Port avm bayramda açık mı Haberi

Metro Port avm bayramda açık mı


Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?


Metro Port bayram mesaisi:

Metro Port AVM Kurban Bayramı'nın 1. günü saat 14:00'te açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Bayramın diğer günleri ise 10:00 ile 22:00 arasında açık.


Metro Port iletişim bilgileri

Eski Londra Asfaltı. Kültür Sok. No:1

34180 Bahçelievler / İSTANBUL 


TELEFON

0 212 484 01 00 


FAX

0 212 442 11 71 


E-POSTA

[email protected] 


Metro Port'a nasıl gidilir?