30 / 04 / 2024

metro turizm satıldı mı

metro turizm satıldı mı

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metro Turizm Otel' i resmen satın aldı.

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

TÜRSAB ana hizmet binası icradan satıldı!

Koronavirüsü sebebiyle zor günler geçiren turizm sektöründen bir kötü haber de TÜRSAB’dan geldi. Banka tarafından yapılan icra takibi neticesinde ise TÜRSAB ana hizmet binasının bulunduğu gayrimenkule haciz işlemi uygulandı ve bina geçtiğimiz günlerde ihale yoluyla satıldı.

Kuleli Askeri Lisesi binası satıldı mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığına ilişkin sosyal medya ve basına yansıyan haberlerin tamamen asılsız olduğunu söyledi...

Utopia World Hotel satıldı mı?

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Utopia World Hotel'in satılması hakkında güncelleme yayınladı. Peki Utopia World Hotel satıldı mı? İşte yanıtı...

Bilkent Center'daki Real Hipermarket, Baltech Group'a satıldı!

METRO PROPERTIES’in sahibi olduğu, Ankara’nın ilk alışveriş merkezlerinden biri olan Bilkent Center’da yer alan Real Hipermarket bağımsız bölümü, geçtiğimiz hafta BALTECH GROUP’a satıldı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Antalya Real AVM satıldı!

Alman perakende devi Metro Group tarafından 2006'da açılan Antalya Real AVM satıldı. AVM, Rönesans Holding bünyesindeki Kuzguncuk Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne satıldı.

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi açıldı!

Gürkan Metro Turizm Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik İstanbul Şubesi, Serhan Gürkan Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 18 Aralık'ta Pendik, E-5 Yanyol'da açıldı.

İş GYO'nun Güneşli Ofis Binası 69.5 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da yer alan Güneşli Ofis Binası 69 milyon 500 bin TL'ye Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satıldı.

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Sağmacılar Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Beykent Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Beykent Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Keleş Plaza Sitesi Büyükçekmece'de kuruldu.

metro turizm satıldı mı Haberi

metro turizm satıldı mı

Avrasya Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 06.11.2013 tarihli özel durum açıklaması ile "Edirne ili sınırları içinde AVM, Otel, Stüdyo dairelerden oluşan kompleks projenin gerçekleştirilmesi ve bu amaçla, Edirne İli Merkez İlçesi; Kirişhane Mahallesi, Soğukkuyu Mevkii 48MIIb pafta, 2261 ada, 6 parsel numarasında kayıtlı arsanın; aynı pafta ve adada bulunan 11 ve 12 parsel nolu arsaların satın alınması amacıyla gerekli değerleme işlemlerinin başlatılmasına,  Gerek görülmesi halinde satın alınmak amacıyla 11 ve 12 nolu parsellerin sahibi olan Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Ticaret A.Ş.'nin Şirket değerlemesinin yaptırılmasına" karar verildiği bildirilmişti. 


20.12.2013 tarihli özel durum açıklaması ile "Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri A.Ş.'nin SPK'dan gerekli izin ve yetkilendirmeyi haiz Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanmış olan 28.11.2013 gün ve...