06 / 05 / 2024

Metrobüsün oraya yeraltı otoparkı mı yapılacak

Metrobüsün oraya yeraltı otoparkı mı yapılacak

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Evlendirme Dairesi ile Söğütlüçeşme metrobüs durağı arasındaki İSPARK otoparkı, zemin altı katlı otopark olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, projenin imar planlarını bugün askıya çıkardı. İşte o planlar...

İBB adayı Murat Kurum'dan '2 yakaya 2 tünel, Silivri'ye de metrobüs vaadi!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentin iki yakasına iki tünel yapacaklarını söylerken ayrıca Silivri'ye de metrobüs vaadinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

İBB'den metrobüs kullananlara duyuru: 120 günlük çalışma başlıyor! 36 saat kapalı olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs yollarında meydana gelen bozulmalar nedeniyle, 120 günlük çalışmaların başlayacağını duyurdu. 

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

10 Kasım’da otobüsler bedava mı? 10 Kasım’da metro, metrobüs, tramvay ücretsiz mi?

10 Kasım’da otobüs, metro, metrobüs’ün ücretsiz olup olmadığı merakla araştırılmaktadır. İşte 10 Kasım’da toplu taşımanın durumu!

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

Metrobüs hattı uzatılacak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs hattının uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili açıklama yaptı. İşte Başkan Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Ekrem İmamoğlu: Metrobüs yoğunluğunu hafifletecek tek şey metrodur!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, metrobüs filosuna dahil etmek üzere, ikinci kez yeni araç incelemesi yaptı. İmamoğlu, “Bugünü çözüyoruz, ama 3 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonrasını da düşünüyoruz.  Bu hatta, insanları mümkün olduğu kadarıyla metroyla buluşturmakla çözüm bulacağız.” dedi.

Kalyon İnşaat Mali’ye metrobüs hattı yapacak!

Kalyon Holding, Mali'nin başkenti Bamako'ya metrobüs hattı inşa etmek için harekete geçti. Şirket Mali yönetimiyle Bamako'da 18 duraklı metrobüs hattının inşa edilmesine dair mutabakat muhtırası imzaladı...

Metrobüsün oraya yeraltı otoparkı mı yapılacak Haberi

Metrobüsün oraya yeraltı otoparkı mı yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kadıköy Belediyesi'nin hemen yanındaki İSPARK otopark alanında zemin altı katlı otopark yapımı için düğmeye bastı. 


Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Evlendirme Dairesi ile İETT Söğütlüçeşme Metrobüs Durağı arasında, Kurbağalıdere kenarındaki İSPARK otopark alanına yapılacak zemin altı katlı otopark projesinin 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları bugün (26 Ocak 2015, Pazartesi) Büyükşehir Belediyesi'nde ilanen askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28726 dosya numaralı Kadıköy İlçesi, Hasanpaşa Mahallesi, 558 ada, 1, 2, 5 parseller, 556 ada, 2, 3, 6 parseller ile kadastral boşluk ve terkinli alanlara ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatını 13 Eylül 2014'te onayladı. 


Kadıköy Hasanpaşa'da yapılacan zemin altı katlı otopark projesinin imar planları, 24 Şubat 2015 Salı günü askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları!