28 / 04 / 2024

metrogarden avm nerede

metrogarden avm nerede

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

Metrogarden AVM açıldı!

Sur Yapı tarafından Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktası olan Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Alemdağ Caddesinde inşa edilen Metrogarden AVM düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı

Metrogarden AVM Mustafa Sandal konseriyle açıldı!

Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden AVM bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Metrogarden AVM'ye nasıl gidilir?

Metrogarden AVM'ye nasıl gidilir sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 400 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Sur Yapı Metrogarden AVM projesinde 147 mağaza bulunuyor...

Metrogarden AVM detaylı ulaşım!

Metrogarden AVM detaylı ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de yer alan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Metrogarden AVM ulaşım detayları!

Metrogarden AVM ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye 'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açıldı...

Metrogarden AVM iletişim bilgisi!

Metrogarden AVM iletişim bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Mustafa Sandal konseri ve çeşitli sürprizlerle açılan Metrogarden AVM'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM nerede?

Metrogarden AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Sur Yapı imzası ile Anadolu Yakası Çekmeköy'de yaşama geçirilen Metrogarden AVM Ümraniye bugün 16:00'da açılıyor.

Metrogarden AVM Ümraniye adres!

Metrogarden AVM Ümraniye adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen Sur Yapı Metrogarden'da 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Metrogarden AVM bugün açılıyor! 400 milyon dolarlık yatırım!

Metrogarden AVM Sur Yapı imzası taşıyor. Bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılacak olan AVM 400 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de açılacak!

Sur Yapı, Metrogarden Alışveriş Merkezini 4 Eylül'de hizmete açıyor. Çekmeköy Sancaktepe ile Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen ve bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden, 400 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi.

Metrogarden AVM 4 Eylül'de Ümraniye'de açılıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye ilçesinde Çekmeköy Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden AVM 4 Eylül'de kapılarını açıyor.147 mağazası olan AVM'nin açılışı saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Metrogarden AVM, 4 Eylül'de açılıyor!

Metrogarden AVM kapılarını açıyor. AVM, 80 bin metrekarelik inşaat alanına sahip. Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olmaya aday Metrogarden'da 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar yer alacak.

Metrogarden Alışveriş Merkezi, 4 Eylül'de Çekmeköy'de açılıyor!

Çekmeköy'de yer alan Metrogarden Alışveriş Merkezi’nin açılışını 4 Eylül’de gerçekleştiriliyor. Saat 16:00’da başlayacak olan açılış etkinliği saat 20:30’da Mustafa Sandal konseriyle devam edecek.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir?

Avlu 34 AVM nerede? Avlu34 adres bilgisi, nasıl gidilir sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte kapılarını yeni açacak olan Avlu34 ile ilgili merak edilenler...

10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 10 Burda AVM kapılarını açtı. Peki 10 Burda AVM nerede? 10 Burda adres detayı...

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Atakule AVM nerede?

Ankara'nın ilk, Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olan Atakule'nin alışveriş merkezi bölümü açıldı. Peki Atakule AVM nerede?

Kadınlara özel Zeruj Port AVM adres!

Muhafazakâr kadınlara yönelik bir alışveriş merkezi Zeruj Port nerede? Zeruj Port AVM'ye nasıl gidilir?

metrogarden avm nerede Haberi

metrogarden avm nerede


Yaklaşık 12 yıldır yönetim ve iş merkezleri, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, başarılı AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Anadolu yakasının yeşile ulaştığı Ümraniye ilçesinde Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden Konut ve AVM projesinde yer alan toplam 336 daireyi 2013 yılında sahiplerine teslim eden Sur Yapı, proje kapsamında bulunan Alışveriş Merkezi'nin açılışının binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. 

Bölgenin ilk alışveriş merkezi olan Metrogarden'ın, 400 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğunu ve 80 bin metrekare inşaat alanının bulunduğunu söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Türkiye'nin önde gelen markalarının buluşma noktası olan Metrogarden'm,147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile...