02 / 05 / 2024

metrogarden avm sur yapı ne zaman açılacak

metrogarden avm sur yapı ne zaman açılacak

Sur Yapı, haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor. Şirketin hedefi 2015 yılının sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni yatırımda bulunmak....

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Mango, Sur Yapı Marka AVM'de mağaza açtı!

35 yıldır moda sektöründe kadın, erkek ve çocuk ürünleri yelpazesi ile varlığını sürdüren Mango, Sur Yapı Marka AVM'de  yeni mağazasının açılışını yaptı…

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı Marka AVM'de, kadın giyim markası GIZIA'nın mağazası açıldı. GIZIA ile modanın öncüsü firmaları bünyesinde toplamaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Sur Yapı Marka AVM kampanya ile ev sahibi yaptı!

Aralık ayında başlatılan ve Nisan'da sona eren kampanya ile Ebru Güney, Sur Yapı Marka Rezidans'tan 83 metrekarelik ev sahibi oldu...

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Decathlon, Bursa Marka AVM’de açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Marka AVM açıldı!

Sur Yapı Marka AVM hizmete açıldı. 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen AVM'de 250 mağaza faaliyet gösterecek

Sur Yapı Marka AVM bugün açılıyor!

Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Marka projesinin AVM'si bugün saat 12:00'de kapılarını açıyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

metrogarden avm sur yapı ne zaman açılacak Haberi

metrogarden avm sur yapı ne zaman açılacak


Sur Yapı, haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor. Şirketin hedefi 2015 yılının sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni yatırımda bulunmak. 


SUR Yapı 2015 yılı sonunda toplam 10 bin kişiye istihdam sağlayacak alışveriş merkezi (AVM) projelerini peş peşe hayata geçiriyor. Şirket geçtiğimiz haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi  nisan sonunda açıyor.  Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Metrogarden AVM’nin Ümraniye sınırlarında, Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe’nin kesişme noktasında bulunan, bölgenin tek AVM’si olacağını belirterek, bu yeni projenin kiralamalarının yüzde 80 oranında gerçekleştiğini, kalan kısmın kiralama görüşmelerinin ise devam ettiğini söyledi.  


1.9 MİLYAR TL CİRO GELECEK

2015 sonu itibarıyla toplam inşaat alanı 476 bin metrekare olan 5 AVM'nin inşasının tamamlanacağını vurgulayan Elmas, "AVM'ler için...