28 / 04 / 2024

Metrogarden AVM Suryapı

Metrogarden AVM Suryapı

Metrogarden AVM yatırım bedeli haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Sport in Street Metrogarden AVM'de açıldı!

Dünyaca ünlü spor markalarının sneaker modellerini barındıran Sport in Street'in 31. mağazasını Metrogarden Alışveriş Merkezi'nde açıldı. Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street'in açılışı 3 Haziran'da gerçekleşti.

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Sur Yapı 2 AVM projesini hizmete açtı!

AVM sektöründe hızla yükselmeye devam eden Sur Yapı iki AVM projesini hizmete açtı. Axis projesini Kağıthane'de, Hayat Holding iş birliğiyle gerçekleştiren Sur Yapı ikinci projesi olan Metrogarden AVM'yi Ümraniye de inşa etti.

Metrogarden ve Axis AVM Şanlıurfa'da 5 bin çocuğu mutlu edecek!

Metrogarden ve Axis Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında 5 bin çocuğu mutlu etmek için Şanlıurfa’ya doğru yola çıkıyor. 12 Temmuz tarihine kadar kampanya devam edecek.

Suryapı yüzde 40 ciro artışı planlıyor!

Konut projeleri, AVM'ler ve ofisleriyle Suryapı için 2014 yılının çok umut verici ve dinamik bir yıl olduğunu söyleyen Suryapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, geçtiğimiz yıla yönelik şu değerlendirmeleri yapıyor:

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

Metrogarden bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı!

Metrogarden Sur Yapı, AVM projelerine bir yenisini daha ekleyerek Metrogarden Alışveriş Merkezi'ni ziyaretçileriyle buluşturdu. Açılış gününde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Metrogarden, bulunduğu bölgeye yeni bir yaşam alanı kazandırdı.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

Bimeks Türkiye'de 141 şubeye ulaştı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

Metrogarden AVM Suryapı Haberi

Metrogarden AVM Suryapı


Sur Yapı imzası taşıyan Metrogarden AVM İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy 'de yer alıyor. 


Metrogarden AVM yatırım bedeli haberimizin içinde yer alıyor. Metrogarden AVM yatırım bedeli bilgisinden önce Metrogarden hakkında bilgi verelim.


147 mağaza, spor salonu, sinema salonları, kafe ve restoranların yer aldığı Suryapı Metrogarden AVM bugün açılıyor.


Metrogarden AVM Suryapı mağaza listesi

Altınbaş

Bimeks

Kavsan

Mudo

Koton

Kemal Tanca

Greyder

Kavsan

LC Waikiki

Colin's

Mavi Jeans

Opmar Optik

Watsons

Penti

Kiğılı

Flo

Defacto

Ebebek


Metrogarden AVM yatırım bedeli!

Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata...