05 / 05 / 2024

Metrogarden AVM tüm detaylar

Metrogarden AVM tüm detaylar

Metrogarden AVM tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranların bulunduğu Metrogarden yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Baumit’in en çok tercih edilen sistemi: Star Isı Yalıtım Sistemi!

Baumit, gerek yeni konut, ofis, AVM, hastane, otel, yurt, vb. projelerine; gerekse renovasyon projelerine ısı yalıtım sistemlerinin yanı sıra su yalıtım ürünleri, karo yapıştırıcıları ve özellikle otopark alanları için sıva sistemleri ile her alanda çözüm

Sur Yapı, Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı!

Güneşli, Sultanbeyli, Eyüp ve Bursa Nilüfer'de konut projelerine devam eden Sur Yapı satış ofisleri dışında projelerinin bir arada incelenebilmesi için Metrogarden AVM'de satış ofisi açtı.

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi açıldı!

Covina Turizm Tanıtım Ticaret Limited Şirketi Ataköy Atrium Şubesi, Tolga Oymak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Atrium AVM, Ataköy'de kuruldu.

Bimeks 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı!

Bimeks, İstanbul'da 30'uncu, Türkiye genelinde ise 141'inci mağazasını Sancaktepe Metrogarden AVM'de açtı. Açılış kurdelesini kesen Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, "Bimeks olarak mutlu günlerimizden birini daha yaşıyoruz" dedi.

M1 Merkez Konya AVM'de Organik Ürünler Tanıtım Günleri gerçekleşecek!

Konya Valiliği , İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve M1 Merkez Konya AVM işbirliğiyle 27-28 Eylül tarihlerinde M1 Merkez Konya AVM’de “Organik Ürünler Tanıtım Günleri” gerçekleştirilecek.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Hilti 4 saate kadar yangın, gaz ve duman yalıtımı sağlıyor!

Gelişen teknoloji ve hızla artan nüfus beraberinde yangın risklerini artırıyor. Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor.

Greyder yeni mağazasını Metrogarden AVM'de açtı!

1994'ten beri sağladığı konforla ayaklara hak ettiği değeri veren Greyder, mağaza sayısını arttırmaya büyük bir hızla devam ediyor. Greyder, Çekmeköy'deki Metrogarden AVM'de 69'uncu mağazasını 5 Eylül'de modaseverlerle buluştu.

Metrogarden AVM açıldı!

Sur Yapı tarafından Çekmeköy, Sancaktepe ve Ümraniye'nin kesişme noktası olan Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi Alemdağ Caddesinde inşa edilen Metrogarden AVM düzenlenen bir törenle vatandaşların hizmetine açıldı

FLO Metrogarden AVM'de mağaza açtı!

Dünya moda akımlarını yakından takip eden, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her türlü ayakkabı, çanta ve aksesuarda, kalite ve uygun fiyat avantajını bir arada sunan FLO, İstanbul Ümraniye Metrogarden AVM'de mağaza açtı

Metrogarden AVM tüm detaylar Haberi

Metrogarden AVM tüm detaylar


Sur Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yaşama geçirdiği Metro Garden yarın saat 16:00 'da açılıyor. 


Metrogarden AVM tüm detaylar 'ı haberimizin içinde yer alıyor. Metrogarden AVM tüm detaylar 'ı hakkında bilgi vermeden önce Metro Garden Ümraniye hakkında bilgi verelim.


Metro Garden AVM 'nin 147 mağazası, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranları ile kısa sürede bölgenin sosyal cazibe merkezi olması bekleniyor.


Metrogarden AVM tüm detaylar!

400 milyon dolar yatırım bedeli ile yaşama geçiriliyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor. 


Metrogarden AVM Suryapı mağazaları!


Altınbaş

Bimeks

Kavsan

Mudo

Koton

Watsons

Kemal Tanca

Greyder

Kavsan

LC Waikiki

Colin's

Mavi Jeans

Penti

Kiğılı

Flo

Defacto

Opmar...