02 / 05 / 2024

metrogarden avmde hangi mağazalar var

metrogarden avmde hangi mağazalar var

Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de toplam 147 mağaza bulunuyor

Sur Yapı Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor!

Sur Yapı, haziran ayında faaliyete geçirdiği AXİS Kağıthane’nin ardından Metrogarden AVM’yi nisan sonunda açıyor. Şirketin hedefi 2015 yılının sonuna kadar 2 milyar dolarlık yeni yatırımda bulunmak....

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Modern East AVMde hangi mağazalar var?

200 milyon Euro'luk yatırımla hayata geçirilen Ümraniye Modern East AVM kapılarını bugün açtı. Peki Modern East AVMde hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Metrogarden AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. İstanbul Çekmeköy ve Sancaktepe’nin ortak noktasında bulunan Metrogarden AVM de toplam 147 mağaza bulunuyor

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Damga vergisi hangi durumlarda kesilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imza edenlerdir. Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler öder. Peki, damga vergisi hangi durumlarda kesilir? İşte yanıtı...

2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki 2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir? İşte emlak vergisi ödenecek aylar...

Hangi hallerde kimler beyanname verir?

Veraset ve intikal vergisi, bir kişinin vefatından sonra geriye menkul veya gayrimenkullerinin mirasçıları tarafından kabul edilmesi üzerine devlete ödenmesi gereken bir vergiye deniyor. Peki, hangi hallerde kimler beyanname verir?

Orman alanlarında hangi izinler verilecek?

Ormanlık alanlarda verilecek izinler hakkında yönetmelikler bugün (18 Nisan 2014) Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre orman alanlarında hangi izinler verilecek? İşte yönetmelikte açıklanan verilebilecek izinler..

Apartmanda kiracı hangi giderlere katılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini ödemekle yükümlüdür. Peki, apartmanda kiracı hangi giderlere katılır? İşte kiracının ödemesi gereken giderler..

Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir?

12 ve daha az bağımsız bölümü olan sadece konut kullanımlı yapılarda sığınak zorunluluğu aranmıyor. Peki sığınak zorunluluğu aranmayan diğer yapılar nelerdir? Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir? İşte yanıtı...

Nisan ayında hangi vergiler ödenecek?

Hangi ayda hangi vergilerin ödeneceğine ilişkin açıklamalar, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Buna göre Nisan ayında hangi vergiler ödenecek? Hangi beyannameler verilecek? İşte Nisan ayı vergi takvimi...

Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar değer artışı kazancı olarak gelir vergisine tabi tutuluyor. Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

metrogarden avmde hangi mağazalar var Haberi

metrogarden avmde hangi mağazalar var


Sur Yapı, Çekmeköy Metrogarden Alışveriş Merkezi’ni tüketicilerle buluşturuyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM yarın saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.


Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi haberimizin içinde yer alıyor. Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi hakkında bilgi vermeden önce Çekmeköy Metrogarden hakkında bilgi verelim.


400 milyon dolar yatırım bedeline sahip Suryapı Metro Garden AVM 'de 147 mağaza, sinema salonları, spor salonu, kafe ve restoranlar bulunuyor.


Metrogarden AVM Çekmeköy açılış tarihi!

Metrogarden AVM yarın saat 16:00 'da açılıyor.


Metrogarden Çekmeköy AVM mağaza listesi:


Altınbaş

Bimeks

Kavsan

Mudo

Koton

Kemal Tanca

Greyder

Kavsan

LC Waikiki

Colin's

Mavi Jeans

Watsons

Penti

Kiğılı

Flo

Defacto

Opmar...