28 / 04 / 2024

metrohome kameroğlu beylikdüzü projesi

metrohome kameroğlu beylikdüzü projesi

Metro Home Evleri İstanbul Beylikdüzü'de yükseliyor. Toplam 1.200 daireye yer verilen projede daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Beylikdüzü Metrohome Kameroğlu fiyatları 2017!

Metrohome Beylikdüzü projesi 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede teslimler 2019 yılında yapılacak...

Metrohome Beylikdüzü satılık daire fiyatları!

İki etaba yer verilen Metrohome Evleri projesi, İstanbul Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede daireler 2019 yılında teslim edilecek...

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2022 yatırım programına alınmayan projesi ve finansmanı hazır olan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na ilişkin gazetecilerin sorularını cevapladı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı müjdesi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü - İncirli Metro Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu'ndan İstanbulluları sevindirecek müjde geldi...

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. İmamoğlu cemevi inşaatının 2021'de tamamlanacağını dile getirdi. 

Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü başkanlığı dönemi için 27 soruşturma!

İBB Başkanı İmamoğlu hakkında, Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu döneme ilişkin 27 soruşturmaya izin verildi. Beylikdüzü Belediyesi’nde 5.033 ruhsat, 2.893 iskan belgesi, 685 ihale dosyası olmak üzere 10 bin 451 iş ve işlemi incelendi...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü kentsel dönüşümünde bir çivi çakmamış!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüme ait bir tane çivi çakmamış, taş üstüne taş koymamış" dedi...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Suites-Residence-Cadde projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin bu yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

metrohome kameroğlu beylikdüzü projesi Haberi

metrohome kameroğlu beylikdüzü projesi

14 blokta toplam 1.200 daire ve 130 adet ticari üniteden oluşan Metro Home projesi, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçenekleri ile İstanbul Beylikdüzü'de hayata geçirildi. 

Beylikdüzü Metro Home güncel fiyatları 1+1'lerde 270 bin TL'den başlıyor.  Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan Metrohome Evleri, 112 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 

Beylikdüzü Metrohome projesi konum olarak E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. Metrohome Evleri projesinde Suites ve Residence etapları bulunuyor. 

Kameroğlu Metrohome projesinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, gölet, konser alanı gibi olanaklar da olacak.

METROHOME SUITES

Metrohume projesinin suites bölümünde 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks geniş daire seçenekleri ve Suites’e özel sosyal alanlar bulunuyor. 

METROHOME RESIDENCE

Minimalist bir yaşam tercih edenler için dubleks daireler 1+1, 2+1 ve  2+1,3+2, 4+1  oalrak tasarlandı. Residence’a özel...