14 / 05 / 2024

Metrokent Çarşı yıl sonu raporu

Metrokent Çarşı yıl sonu raporu

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan Metrokent Çarşı'da 24 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Arçelik Su Arıtma Sistemleri'nde Cumhuriyetimizin 100. yılına özel yüzde 20'ye varan indirim fırsatı!

Arçelik'ten su arıtma cihazı almak isteyenler için Cumhuriyetimizin 100. yılına Özel yüzde 20 indirim kampanyası sunuyor. İşte kampanyanın detayları ve ürün özellikleri...

Arçelik'ten "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Birlikte Nice Başarılara" kampanyası

Arçelik Cumhuriyetimizin 100. yılına özel ürünlerde kampanya başlattı. 100. Yıl Kampanyası 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları...

Türkiye’nin yıl sonu ihracat hedefi 265 milyar dolar!

Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, yıl sonunda 265 milyar dolarlık ihracata ulaşmayı hedeflediklerini belirterek "Gelecek beş yıllık dönemde de ekonomi politikalarının en temelinde yine ihracat olacak" şeklinde konuştu.

Arçelik Kurutma Makinelerinde 10 Yıl Motor Garantisi! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi..

Arçelik çamaşır kurutma makinesi alacaklar için 10 yıl motor garantili teknolojisiyle merak konusu oluyor. Peki geri iade etme süresi nedir? Akıllı Nem Sensörü ne işe yarıyor? 

Arçelik’ten 100. Yıl Kampanyası: Herkese 2 bin TL'lik Mini Telve Kahvesi Makinesi hediye! 3 Ocak 2023 fiyat listesi!

Arçelik Cumhuriyet’in 100. yılı nedeniyle bir kampanya duyurdu. Seçili ürün alışverişlerinde herkese Mini Telve Türk Kahvesi Makinesi hediye edilecek. Kampanyanın son tarihi ise 31 Ocak 2023.

Alman otomotiv üreticisi Opel'den tarihi başarı! 160 yıl oldu

Dünyanın en köklü otomobil markalarından olan Opel, bu yıl 160. yılını kutluyor. Opel’in başarı hikayesi, Ağustos 1862'nin sonunda başladı. Adam Opel, ilk dikiş makinesini Rüsselsheim'da üreterek Opel şirketinin temelini attı.

Kapalıçarşı'nın restorasyonu 2022 yılının yazında tamamlanacak!

Kapalıçarşı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kurtulmuş yaptığı açıklamada Kapalıçarşı'daki restorasyon çalışmalarının 2022 yılının yazında bitirilmesinin planlandığını belirtti.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metrokent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Metrokent projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Deniz GYO Metrokent Çarşı'daki 24 dükkan 25.9 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun portföyünde bulunan, Ankara İli, Etimesgut İlçesi, Eryaman Mahallesi mevkiinde konumlu, gayrimenkulünün değerleme raporuna göre Metrokent Çarşı'da yer alan 24 adet bağımsız bölümün KDV dahil 25.960.000 TL tutarında bedelle satışı yapıldı.

Metrokent Çarşı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan Metrokent Çarşı'da 24 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Metrokent Çarşı yıl sonu raporu Haberi

Metrokent Çarşı yıl sonu raporu

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin portföyünde yer alan Ankara Etimesgut Eryaman Mah. Metrokent Çarşı yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Deniz GYO'nun portföyünde yer alan "Ankara Etimesgut Eryaman Mahallaesi 46477 ada 1 parsel  Metrokent Çarşı'da'' 24 adet bağımsız bölüme ilişkin Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Deniz GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Tebliği'nin 34-g maddesi uyarınca,

Şirketimiz portföyünde yer alan "Ankara Etimesgut Eryaman Mah. 46477 Ada 1 Parsel  METROKENT ÇARŞI'da 24 adet  Bağımsız Bölüme" ilişkin  Vizyon Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için