01 / 05 / 2024

Metropark ne zaman teslim halkalı Metropark satış ofisi

Metropark ne zaman teslim halkalı Metropark satış ofisi

Metropark projesi 213 bin 800 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Proje 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesi olarak inşa ediliyor. İşte Metropark güncel fiyat listesi...

Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

213 bin 800 metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Halkalı Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark ne zaman teslim edilecek?

Metropark Halkalı ne zaman teslim?

Metropark Evleri daire fiyatları 271 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılan projede toplam 1.270 adet konut bulunuyor. Peki Metropark Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Peki Küçükçekmece Metropark ne zaman teslim?

Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Toplam 1.270 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Metropark Küçükçekmece ne zaman teslim?

Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Toplam 1.270 daireden oluşan Metropark Residence'de daire fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Metropark Halkalı teslimleri ne zaman?

Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark 1 home ofis bloğu, 4 konut bloğu ve 2 rezidans kulesi olarak hayata geçiriliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da inşa ediliyor. Peki Halkalı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri ne zaman teslim?

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen Metropark Rezidans 'ta stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Metropark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Metropark Evleri 2 adet rezidans kulesi, 1 adet home ofis bloğu ve 4 adet konut bloğu şeklinde inşa ediliyor. Projede 1.270 adet daire yer alıyor. Peki Teknik Yapı Metropark teslimleri ne zaman?

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim sorusu Kasım 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Metropark Halkalı konut fiyatları 171 bin 600 liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusu Kasım 2015 yılı olarak belirtiliyor. Teknik Yapı Metropark ev fiyatları 137 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?

Lansmana özel fırsatlarla satışların devam ettiği "Teknik Yapı Metropark ne zaman teslim?" sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Halkalı Metropark ne zaman teslim?

Halkalı Metropark ne zaman teslim sorusunun yanıtı ay ve yıl olarak haberimizin içinde yer alıyor

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

Metropark ne zaman teslim halkalı Metropark satış ofisi Haberi

Metropark ne zaman teslim halkalı Metropark satış ofisi

Metropark güncel fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor ama öncesinde projeden bahsedelim. Proje Teknik Yapı tarafından Küçükçekmece'de inşa ediliyor.


Metropark projesinde 1270 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Metropark Evleri'nde bulunan ortak alanlar arasında fitness center, yürüyüş yolları, kapalı otopark, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, spor anları, yüzme havuzu, dinlenme alanları mevcut. 


Metropark Evleri'nde yüzde 10 indirimle ya da 60 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede peşinatsız ödeme yaparak daire sahibi olmak mümkün. 


Metropark Teknik Yapı projesi 1 adet home ofis bloğu, 4 adet konut bloğu ve 2 adet rezidans kulesinden meydana geliyor. Proje 213 bin 800...