29 / 04 / 2024

Metropark Towers indirim

Metropark Towers indirim

Teknik Yapı 'nın Halkalı'da inşa ettiği Metropark Towers'ta yer alan 592 daire, lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı ve 205 bin liradan başlayan fiyatlarıyla satışa çıktı.

Metropark Towers'da fiyatlar 205 bin liradan başlıyor!

Teknik Yapının Halkalıda başladığı Metropark projesinin en yüksek kulelerini oluşturan Metropark Towers'da yer alan 592 daire, lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı ve 205 bin liradan fiyatlarıyla satışa çıktı...

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Metropark'ta 0,98 faizle!

Metropark'ta 0,98 faizle ödemeler yapılıyor. Yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanı sunulan projede hemen teslim mobilyalı 2+1'ler yer alıyor.

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 

Mina Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Yolanthe Sneijder Cabau’nun marka yüzü olduğu Mina Towers, sadece konut projesi değil, geleceğin yaşam biçimi olarak bölgedeki iddiasını ortaya koyuyor. Mina Towers, 2017 yeni dönem fırsatıyla yüzde 10 peşin indirimi ve kişiye özel esnek ödeme koşulları sunuyor.

Kartal Lilyum Towers teslim tarihi!

Peşin ödemelerde indirim sağlanan Kartal Lilyum Towers projesi daire fiyatları 580 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Metropark İkitelli ödeme planı!

Toplam 1.272 konut ve 30 ticari birimden meydana gelen Metropark İkitelli projesinde nakit alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. Metropark İkitelli ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor.

İkitelli Metropark daire fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı İkitelli Metropark projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte, İkitelli Metropark daire fiyatları...

Denge Towers'ta kaçırılmayacak fırsat!

Denge Towers, yılsonuna özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. 339 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Denge Towers’ta, sadece 18 bin TL peşinat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor. Üstelik bir süredir uygulanan 120 ay vade kampanyası da devam ediyor.

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi!

Teknik Yapı Metropark İkitelli fiyat listesi 330 bin TL'den başlıyor. İkitelli Metropark Evleri projesinde peşin ödemelere yüzde 15 indirim sunuluyor...

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Metropark kampanyalı ödeme planı!

Metropark kampanyalı ödeme planı kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Arsa alanı 213 bin 800 metrekare olarak belirlenen proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Metropark’tan yılbaşı fırsatı!

Teknik Yapı, 2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatını bu kez Metropark ile sunuyor. Peşinatı yüzde 1’e indiren Teknik Yapı, aynı zamanda faiz oranını da yüzde 0’a çekti. Peşin alımlarda ise indirim oranını yüzde 15 olarak belirledi.

Metropark Towers indirim Haberi

Metropark Towers indirim


Teknik Yapı 'nın Halkalı'da inşa ettiği Metropark Towers'ta yer alan 592 daire, lansmana özel yüzde 10 fiyat avantajı ve 205 bin liradan başlayan fiyatlarıyla satışa çıktı. 


MAHMUTBEY GİŞELERİNE KOMŞU 

Mahmutbey gişelerinin yanında konumlanan Teknik Yapı Metropark, Halkalı metro durağı, yaklaşık 10 kilometre uzaktaki Atatürk Havalimanı ve kuşbakışı 500 metre asagısında kalan Cevreyolu bağlantısı ile dikkat çekiyor. Kasım 2015'te bitmesi planlanan Teknik Yapı Metropark projesi; konut, rezidans, home ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. Projede toplam 1.272 adet daire ve 30 ticari birim yer alıyor. 


> TEKNİK Yapı, Halkalı'da inşa ettiği Metropark projesinin iki rezidans kulesini satışa çıkardı. 592 rezidans daireden oluşan Metropark Towers, müşterilerine mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim sunuyor. 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı uygulanacak olan Metropark Tovvers,...