13 / 05 / 2024

metropol istanbul konut projesi

metropol istanbul konut projesi

Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de yer alan İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Metropol İstanbul, Türkiye’nin bu yıl ilk kez “Onur Ülkesi” olduğu Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak Mipim Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor.

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Metropol Projesi 1 adet Bağımsız Bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Metropol İstanbul" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Metropol İstanbul projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Metropol İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Metropol İstanbul  ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi kesin kabulü yapıldı...

Metropol İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir'de yer alan Metropol İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Metropol İstanbul'ün kısmi geçici kabulü bugün onaylandı.

Emlak Konut 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu Metropol İstanbul oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2017 yılı 4. çeyrek şampiyonu 1 milyar 182 milyon 467 bin TL ile Metropol İstanbul oldu!

Metropol İstanbul 2017 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Metropol İstanbul projesi için hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağına onay!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden olan Metropol İstanbul projesine ilişkin kısmi geçici kabul tutanağı 25 Aralık 2017 tarihinde onaylandı. 

Metropol İstanbul'un 5 bloğunun kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı...

Metropol İstanbul'un bağımsız birim sayısı 2 bin 139 oldu!

Emlak Konut GYO projelerinden Metropol İstanbul'un konut sayısı değişmeyecek ve ticari ünite sayısı 771 olacak şekilde toplam 2139 adet bağımsız bölüme ait tadilat yapı ruhsatları alındı.

Metropol İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Metropol İstanbul'un 3386 ada 1 parsel A blok ile bu bloğa ait altyapı ve çevre düzenleme işlerin kısmi geçici kabulü yapıldı. 

metropol istanbul konut projesi Haberi

metropol istanbul konut projesi


TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından Ataşehir’de yer alan İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Metropol İstanbul, Türkiye’nin bu yıl ilk kez “Onur Ülkesi” olarak yer alacağı Fransa’nın Cannes şehrinde yapılacak Mipim Fuarı’na damga vurmaya hazırlanıyor.  


Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş, “Metropol İstanbul, Türkiye’nin fuardaki tanıtımında ana rolü oynayacak. Ülkemizin en iyi şekilde tanıtılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye’nin en önemli holdinglerinin ve uluslararası markaların projemizde yer alması sürecinde ciddi aşama kaydettik. Bir yatırımcı gözüyle söyleyebilirim ki Metropol İstanbul, bölgesinde istikrarı ve büyüme performansı ile dikkat çeken Türkiye’nin güçlü iddiasını, kendi sektöründe yansıtan bir proje” dedi.  


Çalık GYG Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, “Metropol İstanbul, sadece Türkiye’de değil yabancı ülkelerde de yakından takip ediliyor. İstanbul Finans Merkezi’nin...