29 / 04 / 2024

Metroport AVM çekiliş sonuçları 2014

Metroport AVM çekiliş sonuçları 2014

Metroport Alışveriş Merkezi'nin 6. yılına özel düzenlediği çekilişle 18 kişi tatil, beyaz eşya ve mobilya sahibi olacak. Metroport AVM çekiliş kampanyası 20 Mayıs'a kadar sürecek

ATO, AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayırdı!

AVM’leri canlandırmak için 3.5 milyon TL kaynak ayıran ATO’nun kampanya detayları da netleşiyor. Lüks otomobillerin de yer aldığı hediye çekilişleri yakında...

AVM'ler yılbaşı döneminde cazip hediyeler veriyor!

AVM'ler yılbaşı döneminde tüketiciyi çekmek için birbirinden cazip hediyeler veriyor. Otomobil çekilişleri adeta müşteri mıknatısı gibi iş görüyor. Kampanyalarda tatil ve cep telefonunun yanı sıra ev hediye eden bile var...

M1 Merkez Adana AVM'den araba kazanma şansı!

M1 Merkez Adana AVM’de bulunan tüm mağazalardan kampanya süresince toplam 150 TL’lik her alışverişe 1 çekiliş hakkı elde ederek Mercedes E250 kazanma şansı sizleri bekliyor.

Atakule AVM Dünya Turu çekiliş sonucu!

Atakule Alış Veriş Merkezi Dünya Turu Kampanyası çekilişi sonuçlanmış ve kazanan talihlilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a bildirilen asil ve 5 yedek talihlinin isimleri...

Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından Ankara'da inşa edilen Atakule AVM dünya turu çekilişi yapıldı.

Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor!

Bahçelievler’de bulunan Metroport Alışveriş Merkezi de yeni yıl için gerçekleştirdiği özel tasarım süslemesiyle konuklarına tam bir görsel şölen sunuyor.Tuğba Özay Metroport AVM'de stil sahibi kadınlara altın dağıtıyor.

Armada AVM çekiliş 2014!

Armada AVM, 31 Ekim-1 Mart tarihleri arasında yapacağınız toplamda her 100 TL’lik harcamalarınızla çekilişe katılma hakkı tanıyor. Çekiliş sonucu 1 kişiye beyaz 2014 model Jeep Cherokee hediye edilecek.

212 AVM otomobil çekilişi!

212 AVM otomobil çekilişi için katılım 12 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. 1 kişiye Mercedes A180 hediye edilecek olan çekiliş sonuçları 25 Ocak'ta açıklanacak.

Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekiliş sonuçları!

Marmarapark AVM çekiliş kampanyası 16 Ekim tarihli çekiliş sonucu açıklandı mı? Marmara Park AVM Alfa Romeo Giulietta çekilişinin sonucu nerede? Marmara Park AVM Alfa çekilişinde Romeo Giulietta kime çıktı?

Özdilek çekilişi İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi!

28 Mayıs-9 Ekim tarihleri arasında Özdilek alışveriş merkezlerinden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com'dan aynı gün ve ve tek seferde 75 TL ve katları tutarında alışveriş yapanların katılma şansı yakaladığı çekiliş, İzmir Özdilek AVM'de gerçekleştirildi.

Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi!

Bahçelievler Metroport AVM yeni sezona Mustafa Ceceli konseriyle merhaba dedi.Mustafa Ceceli Bahçelievler Metroport AVM'de konser verdi. Binlerce kişinin saatler önce geldiği AVM’de adeta izdiham yaşandı.

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı...

Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek!

Her ay farklı aktivitelerle birbirinden ünlü konukları ağırlayan Bahçelievler Metroport Avm yeni sezona sevilen sanatçı Mustafa Ceceli ile merhaba diyecek.Mustafa Ceceli 28 Eylül'de Metroport'ta konser verecek.

Metroport AVM çekiliş sonuçları 2014 Haberi

Metroport AVM çekiliş sonuçları 2014

Metroport Alışveriş Merkezi, her 50 liralık alışverişlerde çekiliş hakkı hediye ediyor. 20 Mayıs'a kadar sürecek kampanya Metroport Alışveriş Merkezi'nin 6. yılına özel düzenleniyor. Metroport Alışveriş Merkezi çekiliş sonucunda 18 kişi tatil, beyaz eşya ve mobilya hediyelerinden birini alacak. 


Metroport AVM çekilişi kapsamındaki hediyeler: 

3 Kişiye Antalya Mardan Palace Otelde Çift Kişilik 3 Gece 4 Gün Tatil

2 Kişiye LED TV

2 Kişiye Buzdolabı

2 Kişiye Çamaşır Makinesi

2 Kişiye Bulaşık Makinesi

1 Kişiye Çift Kişilik Kapadokya Tatili

1 Kişiye Doğtaş Yemek Odası

1 Kişiye Doğtaş Carmen Yemek Odası

1 Kişiye Doğtaş Oturma Grubu

1 Kişiye Doğtaş Baza ve...