02 / 05 / 2024

Metrowin Tower ofisleri

Metrowin Tower ofisleri

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ıuıı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metropolist Yapı Metrowin Tower'da metrekaresi: 3 bin 870 TL!

Metropolist Yapı tarafından hayata geçirilen Metrowin Tower 50 milyon TL maliyet bedeli ile Pendik’te yükselmeye başladı...

Ater Tower Ofisleri 502 bin TL'den satışta! Yeni Proje!

İzmir Bayraklı'da 30 katlı tek blok şeklinde yükselen Atertower, Atergrup imzayla inşa ediliyor. Proje 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. İşte detaylar ...

Allianz Tower, geleceğin ofislerine örnek oldu!

Allianz Tower, Harvard Business Review Dergisi tarafından düzenlenen 'Geleceğin Ofisleri' etkinliğine konu oldu. Allianz Tower, yeni kuşaklar ve yeni ofis trendlerinin tartışıldığı "Geleceğin Ofisleri" etkinliğinde örnek proje oldu.

İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

İstanbul Tower Levent 23 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Tower Levent Ofisleri ne zaman satışa çıkacak?

Pendik Metrowin Tower ulaşım!

Pendik Metrowin Tower ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi, Yeşilbağlar Mahallesi'nde yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Metrowin Tower ofis fiyatları!

Metrowin Tower ofis fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Metropolist Yapı imzası ile inşa edilen proje 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Rönesans Holding Ofisleri, en iyi ofis ödülünü aldı!

Rönesans Tower’da bulunan Rönesans Holding Ofisleri Avrupa’nın en saygın gayrimenkul ödülleri arasında yer alan Avrupa Gayrimenkul Ödülü'ne (European Property Awards) layık bulundu.

Regnum Sky Tower Ofisleri'nde hibrit teknolojisi kullanılıyor!

Ankara’da yeni nesil iş yaşamının öncüsü Regnum Sky Tower, “hibrit otoparkı” ve “hibrit şarj istasyonu” ile geleceğin bu hayati ihtiyacını şimdiden karşılıyor.

Ankara Regnum Sky Tower ofisleri bu ay sonu satışta!

Son yıllarda yapılan tüm araştırmalar, mutlu çalışanın, şirkete memnun müşteri kazandırdığını ortaya koyunca, şirketler de çalışanlarına rahat ve ferah bir ortam sağlayacak ofislere yönelme gösterdi.

DKY İnşaat Kartal'da yeni ofis projesine hazırlanıyor!

En güncel ofis projesi olan Metrowin Tower'ın inşaatına Pendik'te Metropolist Yapı ortaklığıyla devam eden DKY İnşaat, önümüzdeki günlerde lansmanı yapılacak olan yeni ofis projesine hazırlanıyor.

Kozyatağı Rönesans Tower!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesine bağlı olarak yükselen Kozyatağı Rönesans Tower, ilk platinum serfitikalı ofis projesi olarak anılıyor. A sınıf ofisleri içerisinde barındıran proje 12 dönüm arazi üzerine inşa ediliyor.

Capital Tower'da kiralık ve satılık ofis katları!

İstanbul'un 'ticaret, finans ve turizm bölgesi' Basın Ekspres Yolu'nda yükselen Capital Tower, A sınıfı ofisleri ve güçlü lokasyonuyla fark yaratıyor. Capital Tower, 16 katta verimli ve konforlu bir ofis hayatı sunuyor...

MetroWin Tower'da teslime gün sayılıyor!

Pendik'te hayata geçirilen proje, 18 katlı tek blok halinde yükseliyor. Toplamda 92 ofisten oluşan projede, 8 akıllı toplantı odasının yanı sıra fitness merkezi, lobi hizmetleri, otopark alanları yer alıyor.

Pendik Metrowin Tower'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan oluşuyor.

Metrowin Tower ofisleri Haberi

Metrowin Tower ofisleri

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'ı bir diğer projesi olan Metrowin Tower projesinde de teslimler 6 ay sonra yapılacak. İstanbul Pendik'te yükselen proje, 18 katlı tek bloktan  oluşuyor. 


Projede, 92 adet 165 ile 130 metrekare aralığında değişen 5 farklı tip ofis bulunuyor. Ayrıca 41 ile 331 metrekare aralığında değişen toplamda 2 bin 55 metrekare alana sahip birleştirilebilir 10 adet mağaza/dükkan yer alıyor. 


Takvim 


Pendik Metrowin Tower adres bilgileri: Yeşilbağlar Mh. E-5 Yolu Üzeri Pendik / İSTANBUL


Pendik Metrowin Tower satış ofisi iletişim:

Telefon: 0 (216) 353 39 99

Web Adresi: