19 / 05 / 2024

Metsan İnşaat Nexus Kartal adres

Metsan İnşaat Nexus Kartal adres

Metsan İnşaat Nexus Kartal projesi kapsamında yer alan konutlardan 198 metrekare alana sahip dubleks dairelerin fiyatları 660 bin TL ila 724 bin TL arasında değişiyor

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Asansör Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Cihad Sert tarafından kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Global Nexus Enterprise İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dana Omer tarafından kuruldu.

Metsan İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Yaklaşık 2 sene önce İstanbul'da Nexus projesini hayata geçiren Metsan inşaat'ın konkordato ilan etmişti. Geçtiğimiz hafta şirketin konkordato süreci tamamlandı ve bankalarla uzlaşma sağlandı. Peki ne oldu? İşte detaylar...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metsan Nexus'u sıkıntıya götüren süreç!

İstanbul'un önemli karma projelerinden Metsan Nexus projesini gerçekleştiren Metsan İnşaat konkordato için Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne müracaat etti…

Metsan İnşaat konkordato ilan etti!

1961'den bu yana inşaat alanında faaliyet gösteren ve Kartal Nexus projesini hayata geçiren Metsan İnşaat konkordato ilan etti. 

Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu 12 Haziran'da paten turnuvasına katılacak.

Kartal Bölge Platformu 5 Haziran'da paten festivali düzenliyor!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu’nun, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden biri olan Kartal’da etkinliklere devam ediyor.

Kartal Bölge Platformu pilates workshop etkinliği 22 Mayıs'ta!

Gayrimenkul sektörünün devleri AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, Kartal’da pilates workshop’ı düzenliyor.

Kartal Bölge Platformu, Kartal'ı sporun ve sanatın merkezi yapacak!

AND Gayrimenkul, DAP Yapı, DKY İnşaat, İş GYO ve Metsan İnşaat’tan oluşan Kartal Bölge Platformu, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek ilçelerinden Kartal’ı, Mayıs ve Haziran ayında kültür, sanat ve spor etkinliklerinin üssü haline getirecek.

Metsan Nexus yoğun ilgi görüyor!

Dünyaca ünlü mimar Daniel Libeskind ve Metsan inşaat ortaklığında Kartal'da yükseltilen Metsan Nexus projesi, karma bir konsepte sahip.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi dokular korunmalı!

Dünyanın ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat'ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar, "Kentsel dönüşüm yapılırken şehirdeki tarihî doku mutlaka korunmalı" dedi.

Metsan İnşaat Nexus Kartal adres Haberi

Metsan İnşaat Nexus Kartal adres

Metsan Nexus projesi, Kartal'da Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Metsan Nexus Kartal, Metsan İnşaat tarafından yükseliyor. 


Metsan İnşaat Nexus Kartal kapsamında 3 etap bulunuyor. Projenin ilk etabında ise 430 daire yer alıyor. 


Metsan İnşaat Nexus Kartal satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geliyor. 


Metsan İnşaat Nexus Kartal kapsamında 36 kattan meydana gelen 2 blok ile 19 kattan oluşan bir dairesel kule bulunuyor. 


Metsan İnşaat Nexus Kartal fiyat listesi!

51 - 68 metrekare 1+0 dairelerin fiyatları 236 bin 500 TL - 262 bin 400 TL

70 - 137 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları 288 bin 200 TL - 588 bin TL

85 - 120 metrekare 1,5+1 dairelerin fiyatları 378 bin 600 TL...