04 / 05 / 2024

Mevaport İnşaat 2015 projeleri

Mevaport İnşaat 2015 projeleri

Mevaport İnşaat, 2015 yılında da çok özel projelere imza atmaya hazırlanıyor. Firma, yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza iş merkezinin yanıvsıra Prestij Konutları- 1'in de temelini atacak..

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Trio SKY'da satışlar devam ediyor!

Fimar Holding ve Mevaport İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  ‘Trio SKY’ konut projesinde, daireler hızla sahiplerini buluyor.

Pasifik İnşaat'tan bu yıl 3 yeni proje geliyor!

Bu yıl içinde yatırım değeri 6 milyar TL’yi bulan 3 projeyi hayata geçirecek olan Ankara merkezli Pasifik İnşaat, 2015 yılında satın aldığı EGO arazisindeki projeyi de bu yıl sonunda satışa çıkarmayı planlıyor.

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

İzmir Altındağ Prestij 1'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding ortaklığı imzasını taşıyan proje toplamda 74 adet daireden oluşuyor. İzmir Altındağ Prestij'de fiyatlar 302 bin TL'den başlıyor.

Metag İnşaat 2015 kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı!

Metag İnşaat Ticaret, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Meta İnşaat 2015 yılı kurumlar vergisi beyannamesini yayınladı.

İntema İnşaat'ın 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş.'nin 26 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirdiği 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2016 tarihinde tescil edildi.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Trio Life Bornova projesi!

Mevaport İnşaat ve Fimar Holding Ortaklığı'nın projesi Trio Life Bornova'da 90 adet konut yer alıyor. Mayıs ayında başlayacak olan Trio Life projesi otogara 600 metre yakınlıkta yükseliyor...

Mevaport İnşaat 5 yeni projeye başlayacak!

Mevaport İnşaat yıl sonuna kadar 5 yeni proje daha hayata geçirerek 2016 yılında da adından söz ettirecek.

İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı!

İnanlar İnşaat A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platoformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İnanlar İnşaat 2015 faaliyet raporu yayınlandı.

YDA İnşaat 2015 olağan genel kurul toplantısı yapıldı!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticare A.Ş.2015 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısını bugün gerçekleştirdi. İşte toplantıda alınan kararlar ve diğer detayları...

Enka İnşaat olağan genel kurul toplantısı 29 Mart'ta!

Enka İnşaat 2015 yılına ait faaliyetleri gündem maddelerini görüşmek üzere Adi Hisse Senedi Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2016 tarihinde Enka Konferans Salonu'nda yapılacak.

Mevaport İnşaat 2015 projeleri Haberi

Mevaport İnşaat 2015 projeleri
İnşaat sektörünün başarılı isimlerinden Mevaport İnşaat, 2015 yılında da çok özel projelere imza atmaya hazırlanıyor. Yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza iş merkezinin yanısıra kısa süre içerisinde Çamdibi Konutları-3 ve Altındağ'da çok özel bir proje olan Prestij Konutları- 1'in de temelini atacaklarını söyleyen Mevaport Genel Müdürü Zekeriya Hazırbulan, "Tüm bunların yanı sıra Güzelbahçe'de inşa edeceğimiz villa projemizin de lansmanını Ağustos ayında yapacağız" diye konuştu. Projelerin ilgi gördüğünü vurgulayan Hazırbulan, "Ege'nin incisi İzmir'de bugüne kadar Kent Bornova, Çamdibi Konutları, Maltepe Ravza Sitesi, Gaziemir de bir çok projeyi tamamlayıp teslim ettik. Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza projelerinin yapımına olanca hızımızla devam ediyoruz. Kısa süre içerisinde temelinin atacağımız Çamdibi konutları-3 ve Prestij konutları'nın da satışlarına kısa...