18 / 07 / 2024

mevduat faizleri arttımı

mevduat faizleri arttımı

Bankacılık sektörünün mevduatı 3 trilyon 379,6 milyar lira, kredi hacmi de 3 trilyon 318,3 milyar lira oldu.

Bankalar mevduat faizlerini artırdı!

TCMB ve BDDK'nın bankalarla gerçekleştirdiği ekonomide normalleşme ve değerlendirme toplantısının ardından bankalar mevduat faizlerini artırdı.

Mevduat faizleri güncellendi, 100 bin TL'nin bile aylık getirisi şaşırttı! Yastık altında parası olanlar acil bakın!

Yastık altında parası pek çok kişi mevduat faizlerindeki son durumu merak ediyor. Peki 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte bankaların mevduat faizlerinden son durum 12 Temmuz 2024....

Bankaların 32 günlük güncel mevduat getirisi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarını duyurdu. Buna göre, kısa vadeli mevduat faizleri hariç diğer faizlerde gerileme yaşandığı kaydedildi. 

Banka banka açıklandı, mevduat faizleri tepetaklak oldu! 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar Haziran 2024?

Mevduat faiz oranlarında gerileme sürerken bankaların faiz oranları da arka arkaya açıklandı. Peki 1 milyon liranın 32 günlük getirisi ne kadar oldu?  İşte banka banka faiz oranları Haziran 2024...

Mevduat faizleri güncellendi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizi son 2 haftada düşüşe geçmiş durumda. Buan göre, en yüksek mevduat faizi veren banka hangisi? 2 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? 

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bankalar faiz oranlarını güncelledi! Mevduat faizleri yükseliyor, 500 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın piyasadaki fazla likiditeye karşı almış olduğu tedbirler sonuç verdi. Mevduat faizleri mayıs ortası itibarı ile politika faizinin altına gelmişti. Merkez'in son müdahalesinden sonra bankaların mevduata verdiği faizler de ciddi artış göstermiş oldu.  

Mevduat faizlerinde büyük deprem! Bankalar oranları tek tek güncelledi, 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası mevduat faizleri de değişti ve pek çok banka faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki bankaların mevduat faizi oranlarında son durum ne oldu? En yüksek faizi hangi banka veriyor?

Mevduat faizleri düşüyor! En iyi oranı veren banka bile yüzde 55 faiz veriyor!

Yastık altında parası olan pek çok kişi tarafından yakından takip edilen mevduat faizlerinde düşüş başladı. En iyi oran veren bankanın bile faiz oranı yüzde 55'e indi.

Mevduat faizleri düşüşe geçti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faiz artırımın ardından yükselen mevduat faizlerinde gerileme başladı. Ekonomist Barış Soydan, mevduat faizlerindeki düşüşe dikkat çekerek, “Uzun süre düşmemesi lazım” dedi.

Son 1 yılda yatırım için ev ve araba alanlara kötü haber geldi: Çok üzülecekler!

Mevduat faizleri her geçen gün giderek artarken, Trader-Değer Yatırımcısı Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 1 yılda yatırım amacıyla ev ve araba alanların çok üzüleceğini belirtti. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Mevduat faizleri ne kadar? 750 bin TL'si olan aylık bu kadar kazanıyor: İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Bankalar müşterilerini arayarak ya da SMS göndererek mevduat faizine çekmeye çalışıyor. Peki mevduat faizleri ne kadar? İşte en yüksek mevduat faizi veren banka!

Evini satmak isteyenlere uzman tavsiyesi: Ya indirim yapın ya da satmaktan vazgeçin!

Yüksek mevduat faizleri nedeniyle parasını bankaya yatıranların sayısı artarken, bu durum gayrimenkul sektörünü olumsuz etkiliyor. Yatırım uzmanı Mert Başaran, ülkede mevduat faizlerinin arttığını belirterek, evini satmak isteyenlerin iki seçeneği olduğunu açıkladı.

Mevduat hesabı sil baştan değişti! 100 bin TL'nin bugünden itibaren aylık geliri tam bu kadar olacak!

Mevduat faizlerinden kesilecek gelir vergisi bugünden itibaren değişti. Mevduat faizleri sil baştan değişti. İşte 100 bin TL'nin mevduatı faizi hesaplaması...

mevduat faizleri arttımı Haberi

mevduat faizleri arttımı

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 86,6 milyar lira artarak 3 trilyon 379,6 milyar liraya yükseldi.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı. Buna göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil) 7 Ağustos ile biten haftada 86 milyar 572 milyon 101 bin lira artarak 3 trilyon 293 milyar 58 milyon 304 bin liradan, 3 trilyon 379 milyar 630 milyon 405 bin liraya çıktı. Bu dönemde bankalardaki TL cinsi mevduat yüzde 1,54 azalışla 1 trilyon 530 milyar 218 milyon 769 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat ise yüzde 6,15 artarak 1 trilyon 724 milyar 226 milyon 687 bin lira oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bankalarda bulunan toplam YP mevduatı, geçen hafta 6 milyar 199...