07 / 07 / 2024

Mevlana Camii elbistan 2016

Mevlana Camii elbistan 2016

Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı da katıldı.

Mevlana Camii'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı.

Sancaktepe Ensar Camii Kuran Kursu hizmete açıldı!

Mevlana Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Ensar Camii Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. 15 Temmuz Cuma günü yapılan törene, Başkanı İsmail Erdem de katıldı...

Beylikdüzü Mevlana Camii yeni yüzüne kavuşuyor!

Beylikdüzü Belediyesi, Mevlana Camii'nin uzun süredir tamamlanamayan külliyesi için ön ayak oldu.İmamoğlu'nun girişimiyle kente uyumlu bir şekilde tasarlanacak külliye; taziye evinden çok amaçlı salona kadar birçok unsuru barındıracak.

Tarihi Aktekke Camii ziyaretçilerini bekliyor!

Mevlana Celaleddin Rumi'nin ailesinin konaklaması için yaptırılan Mevlana'nın annesi olarak da bilinen tarihi Aktekke Camii ziyaretçilerini bekliyor.

Elbistan'a 4 minareli cami inşa edilecek!

Elbistan’da Hacı Hasan (Kral) Camii yerine yapılacak 4 minareli cami ve külliyesi projesi için, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale düzenlenirken, sürecin ardından sözleşme imzalandı.

Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı ünlü şairin torunu Selma Argon’un katılımıyla yapıldı. Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışı yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Camii'nin açılışı torunu Selma Argon tarafından yapıldı!

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katıldı. Açılış öğle namazının kılınmasının ardından yapıldı.

Mustafa Yeneroğlu: Mevlana Camii'sindeki yangın sebebi hemen ortaya çıkmalı!

Geçtiğimiz günlerde Mevlana Camii'sinde meydana gelen yangının sebebi hala bilinmiyor. IGMG Genel Sekreteri Mustafa Yeneroğlu: "Güvenlik birimleri, yangının sebebini hızlı ve eksiksiz şekilde ortaya çıkarmalıdır" dedi.

Manisa Salihli Mevlana Cami ibadete açıldı!

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde 2008 yılında dönemin Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu'nun da katılımıyla temeli atılan Şerife-Sinan Sözen Mevlana Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı...

Adıyaman Kurşunlu Camii'de yangın çıktı!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 17. yüzyıldan kalma Kurşunlu Camii'de yangın çıktı...

Atina'da bulunan Fethiye Camii restore edilecek!

Atina'da 1458 yılında Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan ve şuanda harap halde olan Fethiye Camii, restore edilecek...

Mevlana Camii elbistan 2016 Haberi

Mevlana Camii elbistan 2016

Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı.  Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı. Görkemli ibadethane inşaatında sona yaklaşıldı. Ulu Camii ile aynı ölçülerde yapılan Mevlana Camii çevre düzenlemesi ile de farklı ve anlamlı bir görüntü sergiliyor. Elbistan Belediyesi hizmet zincirine bir halka daha ekliyor. Ulu Cami yapısıyla aynı özelliklere sahip olarak inşaatına başlanılan Mevlana Camii, kısa bir süre sonra ibadete açılacak. 7 bin metrekarelik bir alan üzerinde 700 metrekare oturumu ile inşasına başlanan Hz. Mevlana Camiinde son rötuşlar yapılıyor. İnşası devam eden Mevlana Cami hakkında Elbistan Belediyesi’nden yapılan açıklama ve bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi: “Elbistan Belediye Başkanımız sayın Durmuş Küçük’ün talimatı...