09 / 05 / 2024

Mevlana Mahallesi çalışmaları

Mevlana Mahallesi çalışmaları

Mevlana Mahallesi yeni çalışmalarla güzelleşiyor. İzmir Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ni yeni yatırımlar ile geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bingöl'ün Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP'li Kara, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmaları incelendi!

Sivas Valisi Davut Gül ve Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Mevlana Tüneli'nin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Hatay Çekmece Mahallesi'nde asfalt çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Çekmece Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının ardından beton asfalt çalışmalarına başladı.

Şahinbey Kıbrıs Mahallesi'nde yıkım çalışmaları başladı!

Şahinbey Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Kıbrıs Mahallesi'nde yapılan kamulaştırmaların ardından yıkım çalışmaları devam ediyor.

Fatih Mevlanakapı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İstanbul’un birçok semtinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmalarına Fatih ilçesine bağlı Mevlanakapı Mahallesi de katıldı. Yetkililer mahallenin SİT alanı olduğu için yıkıma alındığını belirtti.

Alanya Okurcalar Mahallesi’nde asfalt çalışmaları tam gaz!

Alanya Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Doğu mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Belediye, batı mahallelerinde sıcak asfalt çalışmasına Okurcalar Mahallesi’nden başladı.

Bursa Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi, 2300 yıllık Gölyazı Mahallesi'nde arkeolojik kazı çalışmaları başlattı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey "Çevre düzenlemesi yapılarak Kız Ada'nın kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor" dedi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda çalışmalar incelendi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Mevlana Mahallesi çalışmaları Haberi

Mevlana Mahallesi çalışmaları

Bornova'nın her yerinde proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor. Genişleyen yaşam alanları gelecek yıllar düşünülerek planlanıyor. 


Bu anlamda Mevlana Mahallesi'nde de vatandaşın istediği çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçirildi. İlçenin planlı bir şekilde gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 'Çağdaş yaşam koşulları neyi gerektiriyorsa, o çalışmaları yapıyoruzî dedi Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ni yeni yatırımlarla geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yol ve kaldırımlarla ilgili düzenlemeleri bitiren Fen İşleri Müdürlüğüme bağlı ekipler, bozuk yollara asfaltlama da yaptı. Ayrıca vatandaşların araçlarını rahatça park edebilmeleri için otopark alanları oluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Mevlana Mahallesiı'ndeki üç sokakta toplam 10 bin metrekarelik alanda park...