30 / 04 / 2024

Mevlana Mahallesi imar

Mevlana Mahallesi imar

Mevlana Mahallesi yeni çalışmalarla güzelleşiyor. İzmir Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ni yeni yatırımlar ile geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri de yapılıyor.

Mevlana Mahallesi sil baştan!

Bornova'nın her yerinde proje ve hizmetler üreten İzmir Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor. Mevlana Mahallesi sil baştan yapılacak.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Mevlana Mahallesi, 3512 ada, 2 parselin bir kısmı ile güneyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sancaktepe Mevlana Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sancaktepe ilçesi, Mevlana Mahallesi, 469 ada, 4 parsel ve 469 ada Rekreasyon Tescilli Alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B), 38,25 ha.’lık Riskli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Mevlana Mahallesi (11-B) İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi İle TEM Otoyolu Arasında Kalan 38,25 Ha.’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi Plan Notu Değişikliği askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Mevlana Mahallesi, Nazım İmar Planı plan notu Değişikliğine ilişkin imar planı askıda...

Pendik Şeyhli Mahallesi imar tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Şeyhli Mahallesi, Mevlana Caddesinin bir kısmı ile Akşemseddin Caddesi Çevresindeki bir kısım alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatih Hoca Üveys Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Bayrampaşa Orta Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayrampaşa İlçesi, Orta Mahallesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı.

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Mevlana Mahallesi imar Haberi

Mevlana Mahallesi imar

Bornova'nın her yerinde proje ve hizmetler üreten Bornova Belediyesi, İmar uygulamaları tamamlanan yerlerde yeni yollar yapılıyor, park alanları oluşturuyor. Genişleyen yaşam alanları gelecek yıllar düşünülerek planlanıyor. 


Bu anlamda Mevlana Mahallesi'nde de vatandaşın istediği çalışmaları hızlı bir şekilde hayata geçirildi. İlçenin planlı bir şekilde gelişmesi için çalıştıklarını söyleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 'Çağdaş yaşam koşulları neyi gerektiriyorsa, o çalışmaları yapıyoruzî dedi Bornova Belediyesi, Mevlana Mahallesi'ni yeni yatırımlarla geleceğe hazırlıyor. İmar uygulamaları tamamlanan yeni yerleşim alanlarının çevre düzenlemeleri yapılıyor. Yol ve kaldırımlarla ilgili düzenlemeleri bitiren Fen İşleri Müdürlüğüme bağlı ekipler, bozuk yollara asfaltlama da yaptı. Ayrıca vatandaşların araçlarını rahatça park edebilmeleri için otopark alanları oluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Mevlana Mahallesiı'ndeki üç sokakta toplam 10 bin metrekarelik alanda park...