30 / 04 / 2024

mevlüt uysal ataşehir imar

mevlüt uysal ataşehir imar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Sokak İftarı’nda Ataşehirlilerle oruç açtı. Uysal, “Ataşehir’in imar sorununu yakından takip ediyorum” dedi.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları şehit Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye etti! 

Eskişehir'de hayırsever iş insanları tarafından Gara şehidi Mevlüt Kahveci'nin ailesine ev hediye edildi. 

Ataşehir Modern nerede? Konum bilgisi!

Ataşehir Modern nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı ve Ataşehir Modern konum bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Ataşehir Modern projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Mevlüt Uysal, Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu'nun görevinden istifa ederek ayrılması neticesinde boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal, bağımsız üye olarak atandı...

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Mevlüt Uysal: Metrobüs’ü Silivri’ye kadar uzatacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaşlarla biraraya geldiği mitingde açıklamalar yapan AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “Metrobüs’ü Beylikdüzü’nden Büyükçekmece’ye sonrasında Silivri’ye kadar uzatacağız” dedi. 

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Birevim merkez ofisini Ataşehir'de açtı!

Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Ekonomik büyümemizin yolu; yatırım, üretim ve istihdamdan geçiyor. 5 bin metre kare ve 8 katlı yeni merkez binamızı Ataşehir'de açtık" dedi...

Mevlüt Uysal’dan Ümraniye'deki göçük açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ümraniye'de metro inşaat sahasının bulunduğu caddede meydana gelen ve 2 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan göçükle ilgili açıklama yaptı. 

mevlüt uysal ataşehir imar Haberi

mevlüt uysal ataşehir imar


İlçe ziyaretlerini yoğun bir şekilde devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Sancaktepe ilçe ziyaretinin ardından Ataşehir - Barboros Mahallesi’nde kurulan iftar alanına geçti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Uysal, sokak iftarının kurulduğu cadde boyunca masaları gezerek Ataşehirlileri selamladı.İftardan sonra gerçekleştirdiği konuşmada birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan Uysal, “Allah bu birliğimizi daim eylesin. Ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah Ramazan ayı bundan sonra da birlik ve beraberliğimize vesile olur. Dostluğumuz baki kalır” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYESİ UYUMLU ÇALIŞMALI

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak her ilçenin sorunları ile ilgilendiğini ve Ataşehir’in de sorunlarını yakından bildiğini dile getiren Başkan Uysal konuşmasına şu şekilde devam...