27 / 04 / 2024

mevlüt uysal gaziosmanpaşa yatırımları

mevlüt uysal gaziosmanpaşa yatırımları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

Murat Kurum'dan Ekrem İmamoğlu'na konut göndermesi: Gaziosmanpaşa'da tamamladığımız konut sayısı 5 bini aştı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum yaptığı açıklamada bugüne kadar Gaziosmanpaşa'da tamamladıkları konut sayısının 5 bini aştığını söyleyerek, "İBB yönetimi 5 yılda İstanbul'un tamamında ulaşamadı." dedi.

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Gaziosmanpaşa 2. Satış Müdürlüğü, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Durusu Mahallesi, 115 ada 1 parselde yer alan arsayı milyon 745 bin 557 TL'ye satıyor...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Gaziosmanpaşa'da acele kamulaştırma kararı!

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde bulunan 2721 ve 13353 parsel numaralı taşınmazların kentsel dönüşüm çalışmalarının kesintiye uğramaması için  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Mevlüt Uysal, Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu'nun görevinden istifa ederek ayrılması neticesinde boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'ne Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal, bağımsız üye olarak atandı...

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Vefat eden Mimar Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü!

Konya Beyşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından mimar olarak görev yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mevlüt Karasakal anısına doğa yürüyüşü yapıldı.

Mevlüt Uysal'dan Tepecik'e imar müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Tepecik Meydanı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Tepecik'e imar müjdesi verdi.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

 Gaziosmanpaşa’ya 2 yeni tünel müjdesi!

Gaziosmanpaşa; metro, tünel ve aktarma merkezleriyle İstanbul’un her noktasına artık çok kolay bir şekilde ulaşacak. Yapımı süren metro ve tünel projelerinin yanı sıra Gaziosmanpaşa’ya kazandırılması amaçlanan 2 ayrı tünelle de ulaşım daha hızlı hale gelecek. 

mevlüt uysal gaziosmanpaşa yatırımları Haberi

mevlüt uysal gaziosmanpaşa yatırımları

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa'daki yatırımlarını istişare etmek üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi'ni ziyaret etti. Yapılan toplantıda Başkan Uysal, Gaziosmanpaşa’ya yapılacak yeni yatırımların sözünü verdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni ziyaret eden İBB Başkanı Uysal’ı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları karşıladı.

Karşılamanın ardından İBB Başkanı Uysal, Başkan Usta, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarının katıldığı bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıda Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa'ya kazandırdığı çalışmalar değerlendirilip bu çalışmaların hızlı ve daha verimli hale gelmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Hasan Tahsin Usta, ilçede hayata geçirilen projelerle birlikte planlanan çalışmalar hakkında da Başkan Uysal’ı bilgilendirdi. Düzenlenen istişare toplantısında Uysal, Gaziosmanpaşa’ya gerçekleştirilecek yeni yatırımlar için...