02 / 05 / 2024

Meydan Çekmeköy ulaşım

Meydan Çekmeköy ulaşım

İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen Meydan Çekmeköy iletişim için 0216 446 46 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje 17 bin 480 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy!

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi alanları 76 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen'de yükselen proje ev + ofis konseptiyle hayata geçiriliyor.

Meydan Çekmeköy projesi Habitat İnşaat tarafından yükseliyor!

108 konut ve 21 ticari üniteden meydana gelen Meydan Çekmeköy projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede; 1 oda 1 salon ile 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Çekmeköy Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz plan askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Aletha Çekmeköy önümüzdeki ay satışta!

3 blok halinde inşa edilen Aletha projesinde 280 adet konut bulunuyor. Aletha Çekmeköy'ün 2019 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireden oluşuyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım!

Ön talep dönemin,n başladığı projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. EgeYapı Group Çekmeköy Projesi ulaşım bilgisi kapsamında 3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanıyor.

360 Kurtköy ulaşım!

360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Pendik Çamlık lokasyonunda yer alıyor. Teslimlerin 2018 yılı Temmuz ayında yapılacağı proje 540 adet daireden meydana geliyor.

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım!

Hanesel Yapı 360 Kurtköy ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Pendik Çamlık bölgesinde yer alıyor. Projede konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım!

Concord İstanbul Kadıköy ulaşım bilgileri kapsamında proje, Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede yüzde 0,25 faiz oranıyla 48 ay vade imkanı sağlanıyor.

Antalya'yı ulaşım projeleri marka şehir yapacak!

Seçim sürecinde Antalya'yı adım adım dolaşarak ön plana çıkan isim Ulaştırma Bakanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'dı. Elvan; samimiyeti, sorunlara yönelik anında çözümleri ve projeleri ile herkesimden Antalyalının gönlünü kazandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Meydan Çekmeköy ulaşım Haberi

Meydan Çekmeköy ulaşım

Habitat İnşaat imzası ile inşa edilen Meydan Çekmeköy'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mevcut. 7 bin 755 metrekaresi konut alanından oluşan projenin 3 bin 546 metrekaresi ise ticari alandan meydana geliyor.


Meydan Çekmeköy iletişim numarası 0216 446 46 57 olarak belirlendi. Toplam 108 tane konut ve 21 tane ticari ünitenin bulunduğu proje 17 bin 480 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Taşdelen Meydan Çekmeköy projesi konum olarak üniversitelere, E6'ya, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede, Marmaray  projesinin devamı olarak planan 20 kilometre uzunluğundaki 16 istasyonlu Üsküdar Sancaktepe metro güzergahına 500 metre uzaklıkta yer alıyor. 


Dairelerin alanları minimum 76 metrekare, maksimum ise 118 metrekare olarak dizayn edilen projenin 350 metrekarelik sosyal tesis alanı mevcut. Proje ev ve ofis konseptiyle yükseliyor. 


Habitat...