05 / 05 / 2024

meydan düzenleme ihalesi

meydan düzenleme ihalesi

İstanbul’un en önemli cadde ve meydanları yeniden inşa edilecek. 2.5 yılda yeniden düzenlenecek 71 cadde ve meydan için ihaleye çıkılacak.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Başakşehir altyapı çevre düzenleme ihalesi 17 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

TOKİ Mamak altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün!

TOKİ'nin Ankara Mamak İlçesi 4’üncü Kolordu Komutanlığı Kışlası General Eşref AKINCI Kışlası Cami altyapı ve çevre düzenleme ihalesi bugün.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

TOKİ Ataşehir çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul Ataşehir'de Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı Hizmet Binası ve çevre düzenleme inşaat ihalesi 11 Ocak'ta yapılacak.

meydan düzenleme ihalesi Haberi

meydan düzenleme ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Altyapı Hizmet Müdürlüğü tarafından “İstanbul genelinde cadde düzenleme işi” ihalesi gerçekleşti. Düzenleme işinin yer tesliminden itibaren 925 gün sürmesi planlandı. 


TAKSİM, BAKIRKÖY…

İstanbul genelinde cadde düzenleme işi ihalesine göre 71 nokta bulunuyor. Düzenleme yapılacak noktalar arasında Taksim Beyoğlu'ndaki Şişhane Meydanı, Sıraselviler Caddesi, Kadiriler Yokuşu, Talimhane bölgesi, Piyalepaşa Bulvarı-Kasımpaşa Deniz Askeri Hastanesi bulunuyor. Bakırköy'de Özgürlük Meydanı, Ataköy Meydanı, İncirli Caddesi, İstanbul Caddesi, Florya Caddesi, Bahçelievler'de Şirinevler Kent Meydanı var.


İNŞAAT SESLERİ…

Tarihi Yarımada'nın en önemli ulaşım yollarını oluşturan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi, Aksaray'dan Beyazıt'a uzanan Ordu Caddesi, Vezneciler'den Süleymaniye'ye uzanan 16 Mart Şehitleri Caddesi'nin de yenilenmesi planlanıyor. Sirkeci Feribot İskelesi ile İstanbul Ticaret Üniversitesi arasındaki alan yeniden inşa edilecek. 


İhale kapsamında Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada'nın cadde ve meydanları da düzenlenecek....