02 / 05 / 2024

Meydan Halkalı ne zaman teslim

Meydan Halkalı ne zaman teslim

Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor.

Meydan Halkalı'da teslimler 2017 Aralık'ta!

İstanbul'un en değerli bölgelerinden Halkalı'da Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilmekte olan Meydan Halkalı projesinde konutlar, home ofisler, mağazalar ve sosyal donatı alanları bulunuyor..

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Ümraniye Meydan Evleri'nin tamamlandıktan sonra alıcısına yüzde 30 prim sağlaması bekleniyor. Peki Ümraniye Meydan Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı projesi Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Meydan Ardıçlı Evleri ne zaman teslim?

Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Lansmana özel cazip ödeme ve fiyat avantajları sunulan Meydan Ardıçlı projesinde daireler 2019 yılında teslim edilecek. Meydan Ardıçlı ev fiyatları ne kadar?

Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesi 27 blok olarak yükseliyor. Meydan Ardıçlı Konutları ne zaman teslim?

Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Meydan Ardıçlı projesinde 15 Ekim'e kadar sürecek avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslim tarihi ne zaman?

Çiğli Kasaplar Meydanı yeni yüzüne kavuştu!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğlililerin en eski buluşma mekanlarından biri olan “Kasaplar Meydanı”nı yeni yüzüne kavuşturdu.

Luxera Meydan Konutları ne zaman teslim?

Luxera Meydan projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Luxera Meydan Konutları ne zaman teslim?

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Meydan Halkalı Evleri ödeme planı!

Meydan Halkalı Evleri ödeme planı kapsamında sıfır faizle 36 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da daireler yıl sonunda teslim ediliyor...

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı!

Meydan Halkalı'da 0,75 faizle 120 ay taksit avantajı sunuluyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 2+1 fiyatları 495 bin TL'den başlıyor...

Meydan Halkalı Projesi dükkan satış fiyatları!

Meydan Halkalı projesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da Gültaş İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje kout ve dükkanlardan oluşuyor...

Meydan Halkalı ne zaman teslim Haberi

Meydan Halkalı ne zaman teslim



Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından Halkalı'da 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirmekte olduğu Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor. 4 blok olarak tasarlanan Meydan Halkalı projesinde konutların yanı sıra ofisler, ticari birimler ile sosyal donatı alanları da bulunuyor.

İki bloğun home ofislere, diğer iki bloğun ise konutlara ayrıldığı Meydan Halkalı projesinde konut ve home ofislerin altında çinde 56 adet mağaza bulunan iki katlı çarşı bölümü yer alıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edimesi planlanan Meydan Halkalı projesinde fitness center, kafe, restoran, AVM, kapalı otopark alanı, açık otopark alanı, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, sauna ve deniz manzarası...