02 / 05 / 2024

Meydan Halkalı teslimleri

Meydan Halkalı teslimleri

Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından hayata geçirilen Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimleri yıl sonunda yapılacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Meydan Ardıçlı'nın ikinci etap teslimlerinin yıl sonunda yapılacağını söyledi.

Meydan Ardıçlı'da teslimler Eylül'de!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding tarafından Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı'nda inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinin ilk etabı tamamlanıyor. Projenin ilk teslimleri Eylül ayında yapılacak. 

EON Meydan yarın satışta! Yeni proje!

EON İnşaat imzası ile İstanbul'un Sultanbeyli İlçesi'nde hayata geçirilen EON Meydan projesinde daire teslimleri 2020'de yapılacak..

Luxera Meydan indirimli fiyatlar!

Luxera Meydan indirimli fiyatlar 333 bin TL'den başlıyor. Teslimleri iki yıl sonra yapılacak olan Luxera Meydan projesinde lansman fırsatları sizleri bekliyor...

Esenyurt Meydan Ardıçlı fiyat bilgisi!

Meydan Ardıçlı Evleri Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Meydan Ardıçlı teslimleri ne zaman?

Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri!

15 Eylül'de lansmanı yapılacak olan Meydan Ardıçlı projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire tiplerine yer veriliyor. Meydan Ardıçlı Özyurtlar teslimleri ne zaman?

Luxera Meydan Bağcılar teslimleri!

Luxera Meydan projesi İstanbul Göztepe Mahallesi'nde Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Luxera Meydan Bağcılar teslimleri ne zaman?

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı!

Meydan Halkalı Gültaş İnşaat ödeme planı kapsamında 0,75 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Meydan Halkalı Evleri ödeme planı!

Meydan Halkalı Evleri ödeme planı kapsamında sıfır faizle 36 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Meydan Halkalı'da daireler yıl sonunda teslim ediliyor...

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Meydan Halkalı teslimleri Haberi

Meydan Halkalı teslimleri



Gül İnşaat - Gültaş İnşaat - Gülyapı A.Ş. ortaklığı tarafından Halkalı'da 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirmekte olduğu Meydan Halkalı projesinde 55 - 141 metrekare aralığında, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 287 konut bulunuyor. 4 blok olarak tasarlanan Meydan Halkalı projesinde konutların yanı sıra ofisler, ticari birimler ile sosyal donatı alanları da bulunuyor.

İki bloğun home ofislere, diğer iki bloğun ise konutlara ayrıldığı Meydan Halkalı projesinde konut ve home ofislerin altında çinde 56 adet mağaza bulunan iki katlı çarşı bölümü yer alıyor. Aralık 2017 tarihinde tamamlanarak teslim edimesi planlanan Meydan Halkalı projesinde fitness center, kafe, restoran, AVM, kapalı otopark alanı, açık otopark alanı, dinlenme alanları, yürüyüş parkuru, sauna ve deniz manzarası...