26 / 07 / 2024

Meydan Ümraniye ulaşım

Meydan Ümraniye ulaşım

Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi...

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gnc Ulaşım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Orçun Genç ve Tutgu Genç ortaklığında kuruldu.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Derin Ulaşım İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Oktay İncesu Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Serdivan Sokak'ta açıldı.

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım!

Çakmak Projesi Sinpaş Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Ümraniye'de inşa edilecek. Çalışmalarına yakın zamanda başlanacak olan proje İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumda yer alacak.

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri!

Antasya Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM Ümraniye kavşağında yer alıyor. Toplam 617 adet konuttan meydana gelen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Meydan Dükkanları ulaşım!

Meydan Dükkanları ulaşım bilgilerine göre proje 3.köprü bağlantı yoluna ve İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın mesafede bulunuyor. Proje toplam 65 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de, Ant Yapı imzası ile yükselen Antasya Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Antasya Rezidans Ümraniye ulaşım bilgileri haberimizde mevcut.

Meydan Ümraniye ulaşım Haberi

Meydan Ümraniye ulaşım

Meydan Ümraniye AVM, Ramazan boyunca tüm Türkiye’yi dolaşan Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın farklı yaşandığı Meydan Ümraniye AVM’de yardımlaşma duygusu da farklı yaşandı. Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi.


LÖSEV İyilikler Tırı ile Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 13.000’i aşkın lösemili, kanserli çocuk ve ailesine, içeriğinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pekçok ihtiyaç malzemesi bulunan LÖSEV Yardım Kolileri ulaştırılıyor. LÖSEV İyilikler Tırı Türkiye’nin dört bir yanını il il dolaşıyor. Detaylı bilgi www.losev.org.tr sitesinde Nasıl Bağış Yapabilirim?/Ramazan Koli Bağışı linkinden edinilebilir. 

  

Meydan Ümraniye AVM birbirinden farklı etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi ile Ramazan boyunca tüm ziyaretçilerini Meydan’da buluşturmaya devam ediyor… 


Meydan...