06 / 05 / 2024

meyve bahçeli konutlar

meyve bahçeli konutlar

Şehir hayatında dikey yapılaşma nedeniyle bahçe ve doğaya özlem duyan ailelerin bahçe ihtiyacını göz önünde bulunduran inşaat yatırımcıları, projelerinde meyve bahçelerine yer verme başladı. İşte meyveyi dalında yeme ayrıcalığını yaşatan o projeler…

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Bahçeli evlerin satışı katlandı!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Bahçeli, butik projelerin satışı katlandı. Özellikle 2-2.5 milyon lira bandındaki konutlar çok hızlı satılıyor" dedi...

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları!

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları 650 daireden meydana geliyor. Dairelerin 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler bulunuyor.

Ankara Bilkent Bahçe Konutları Sitesi'nde 1 milyon 500 bin TL'ye icradan satılık villa!

Ankara Çankaya Bilkent Bahçe Konutları Sitesi'nde yer alan 1.000,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan villa Ankara 17. İcra Dairesi tarafından 28 Kasım 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

1949 yılında İstanbul'da 300 tane bahçeli ev yapılacakmış!

Halk Tipi Evler İnşaat Şirketi'nin İstanbul halkına müjdesi inşa edilecek 300 tane bahçeli evmiş. Şirketin gayesi kısa zamanda herkesi ev sahibi yapmakmış. Şirket, ödemelerde de kolaylık gösterecekmiş.

1949 yılında Maltepe İdealtepe'de bahçeli kagir evler satılacakmış!

Maltepe ilçesine bağlı Marmara Denizi'nde kıyısı olan bir semt olan İdealtepe'de 1949 yılında muhteşem manzaralı, bahçeli kagir evler ve arsalar satılacakmış. Ev bedellerinin ödenmesinde de kolaylık gösterilecekmiş.

Kemalpaşa'da icradan 4.4 milyon TL'ye 5 meyve bahçesi ve ev!

Kemalpaşa İcra Dairesi; Kemalpaşa'da yer alan 5 meyve bahçesi ve evi 2 Aralık'ta ihaleye çıkarıyor. Toplam bedelleri, 4 milyon 458 bin 681 TL olarak belirlendi.

Fatih'te satış memurluğundan 3 milyon TL'ye bahçeli ev!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Fatih Cankurtaran Mahallesi'nde yer alan bahçeli evi 9 Aralık 2014 tarihinde Salı günü saat 10.30 ile 10.40 arasında satışa çıkarıyor.

meyve bahçeli konutlar Haberi

meyve bahçeli konutlar

Hemen hepimizin hayalinde bahçeli bir evde yaşamak vardır. Kim istemez ki kendi bahçesinde kendi eliyle yetiştirdiği meyve ve sebzeleri dalından koparım yemeyi. Konut yatırımcıları bu hayalinizi gerçekleştiriyor. Üstelik bu ayrıcalığı şehirden kilometrelerce uzakta değil tam da şehrin merkezinde yaşatıyor. Projelerinin yüzde 85’ine yakınını yeşil alana ayıran firmalar, bu alanda, erikten, elmaya, üzümden, portakala kadar birçok meyve ağacına yer veriyor. İnsanların doğaya olan özlemine son veren bu projeler, sizlere topraktan kopmadan, doğa kadar doğal bir yaşam sunuyor. 


 


17 çeşit meyve ağacı 

Şehrin merkezinde, Halkalı’nın orta yerinde 3 bin civarında bodur bitki ve 17 çeşit meyvenin dört mevsim çiçek açacağı onlarca meyve...