05 / 05 / 2024

mezarlık genişletme çalışmaları

mezarlık genişletme çalışmaları

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Soğuksu Mezarlığı'nda, mezarlık ziyaretine gelen vatandaşların ziyaretlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla bordür ve kilit taşı düzenlemesi gerçekleştiriliyor. Genişletme çalışması yapılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dubai Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları durduruldu!

Dubai'deki El-Mektum Uluslararası Havalimanı'ndaki genişletme çalışmaları ekonomik sorunlar nedeniyle durduruldu. 

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Altınoluk'ta liman genişletme çalışmaları başlıyor!

Balıkesir'in Altınoluk ilçesinde liman genişletme çalışmaları başlıyor. Altınoluk sahili çevre düzenleme ve iskele yapım işi çalışmalarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur inceledi.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Ordu Boztepe'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, şehrin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Boztepe’de ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol genişletme çalışmaları başlattı.

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Manisa Alaşehir'de yol genişletme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’in Tepeköy Mahallesi’nde yol genişletme ve sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmalarda son aşamaya gelindi.

Şanlıurfa'da yolların genişliği iki katına çıkıyor!

Şanlıurfa Ticaret Merkezi’ne bağlı Sebze ve Meyveciler Hal Pazarında mevcut yolun yetersiz olduğu yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kars Süğütlü ve Çığırgan'da yol çalışmaları yapılıyor!

Kars İl Özel İradesi’nce Süğütlü ile Çığırgan köy yollarında 13 kilometre yükseltme ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapılan çalışmaları yerinde görerek bilgiler aldı.

mezarlık genişletme çalışmaları Haberi

mezarlık genişletme çalışmaları

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah TETİK, ‘’Mezarlıklar Müdürlüğümüzce Belediyemiz mücavir alanı içerisinde bulunan mezarlıklarımızda, kapsamlı olarak düzenleme ve genişletme çalışmalarını yürütmekteyiz.’’ dedi


Ayrıca TETİK, ''Buralarda yaptığımız genel temizlik ve yol açma çalışmalarıyla vatandaşlarımızın bütün mezarlık alanını rahatlıkla ziyaret etme imkânı bulmaktadır. Gerek araçlar için, gerek vatandaşlarımızın mezarlar arasında ulaşımlarını sağlayacak yolları; kilit parke ve bordür taşı ile donatıyoruz. Hemen hemen mezarlığın tüm alanlarında bu çalışmaları gerçekleştirmekteyiz. Böylece vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde yakınlarının mezarlarını ziyaret edebilecekler.


Bunun yanında yeni mezar yerleri açılarak, yeni parsellenen mezar alanları numaralandırma ve genişletme çalışmaları tüm hızıyla sürmektedir.'' ifadelerini kullandı.

Bilecik...