05 / 05 / 2024

mezarlık ücreti

mezarlık ücreti

Ankara'da eş yanı ve aile mezarlık ücretleri yeniden belirlendi. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile mezarıyla ilgili berilenen mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.

Zamlar peş peşe geliyor! En düşük ücreti duyanların ağzı kulaklarına kadar açıldı. Eski fiyat artık eskide kaldı

Benzin fiyatlarının artmasının ardından illerimizde tek tek zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların en sık kullandığı bir hizmete yönelik daha zam yapıldı.

Peş peşe gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Avukatlık ücreti de zamlandı!

Artık duymayı kanıksadığımız zam haberlerine bir yenisi eklendi. 2023 senesinin daha ilk saatlerinden itibaren peş peşe gelen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi ve avukatlık ücret tarifesinin de zamlandığı açıklandı. Peki yeni tarifeye göre en düşük ve en yüksek avukatlık ücreti ne kadar oldu?

Emlakçılık ücreti nasıl belirlenir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden bugünkü köşesinde emlakçıların ücretini kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden'in 'Emlakçı (taşınmaz simsarlığı) ücreti' başlıklı yazısı...

Maldivler'de 35 bin dolara kiralık adalar!

Dünyanın gözde tatil merkezlerinden Maldivler'de adalar sahibinden kiraya veriliyor. Tatil cennetinde kiralanan adaların günlük ücreti 35 bin dolardan başlıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık'ta cami inşa ediyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık girişinde 5 bin metrekare alan üzerinde cami inşa ediyor. 

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Melikgazi'de Kayapulu Mezarlığı'nın tescili imar planlarına işlendi!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayapulu Mezarlığı'nın tescilli mezarlık alanlarının ve koruma sınırının belirlenerek plana işlendiğini belirtti…

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

İBB'den 'Suriyelilere Özel Mezarlık' iddiasına yalanlama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “İstanbul’da Suriyelilere Özel Mezarlık Alanı” başlığıyla yayınlanan haberle ilgili açıklama yaptı. İşte İBB'nin o açıklaması...

Şile Bıçkıdere Mezarlık alanı imar planı askıda!

Şile İlçesi'ne bağlı Bıçkıdere Mahallesi, Mezarlık alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Melih Gökçek'in spor kulübü derneklerine tahsis ettiği tesisler geri alındı!

Melih Gökçek'in Ankapark ve Kanal Ankara projesini öncelik listesinden çıkarıp, yeni mezarlık projesini de iptal eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, şimdi de Gökçek’in belediye başkanlığı döneminde spor kulübü derneklerine tahsis ettiği spor tesislerini geri aldı.

mezarlık ücreti Haberi

mezarlık ücreti

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı'ndaki eş yanı ve aile bloke mezarlarıyla ilgili belirlenen yeni mezar yeri ücretlerini oybirliğiyle kabul etti.


Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karşıyaka Mezarlığı'nda halen define açık olan ve yeni açılacak mezar alanlarında uygulanan 4 bin lira olan "eş yanı bloke mezar" yeri ücreti 4 bin 500 lira; 9 bin 500 lira olan "aile bloke mezar yeri" ücreti ise 20 bin lira oldu.


Tahliyesi yeni gerçekleştirilen Mermerciler Sitesi'nin bulunduğu parsellerde yeni açılacak mezar alanlarına yapılacak definlerde "eş yanı beton mezar" ücreti  ile "aile bloke mezar yeri" ücreti ise 20 bin lira olarak belirlendi.


Cebeci Asli Mezarlığı'nda 15 bin lira olan defin ücreti, 20 bin liraya...