09 / 05 / 2024

MFK Makine

MFK Makine

Üretim alanında faaliyet gösteren firmalar fabrika yatırımı için OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini bekliyor. MFK Makine yatırım için sıraya girdi.

Kz Trade İnşaat Makine Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kz Trade İnşaat Makine Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Gündoğdu ve Sinan Ük tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prof Mühendis Proje Elektrik İnşaat Taahhüt Makine Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Avcu tarafından kuruldu.

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Tek İnşaat Makine Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Duran Sancak tarafından kuruldu.

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öksüz tarafından kuruldu.

Ademsan Makine'den inşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri!

Ademsan Makine, yüksek yapılı projelerde sağladığı hızlı ve teknolojik yeniliklerle her yükseklikte güvenli çözümler üretiyor. İnşaat sektörüne kolay çalışma çözümleri sunan Ademsan Makine, yerli üretim yapıyor...

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Serdar Mete, Gökhan Elmas ve Tuğrul Kendir ortaklığında kuruldu. 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi kuruldu! 

Şimşek Zemin Kaplama Kimyasal Madde Plastik Metal Makine İnşaat Malzemeleri Tic.Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Ataman tarafından kuruldu. 

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dait Tebliğ bugünkü 31066 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlhanlar Harita Mühendisliği Yapı İnşaat Mimarlık Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün İlhan tarafından kuruldu. 

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gönül tarafından kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ataş tarafından kuruldu. 

MFK Makine Haberi

MFK Makine

Bursa'da faaliyet gösteren Boeing'e kuyruktan CERN'in hadron çarpıştırıcısına kadar geniş bir alanda üretim yapan MFK Makine yatırım için sıraya girdi.


Firma, 5 yıldır Ankara'daki Uzay ve Havacılık Organize Sanayi Bölgesi'nde bürokrasinin bitmesi için bekliyor. 


MFK Makine'nin Genel Müdürü Muhsin Mardin açıklamasında 10 milyon dolarlık yatırımla 100 kişiye iş sağlayacak olan ve siparişi hazır fabrikanın yatırımı için bir türlü onay alamadıklarını belirtti. MFK Makine'de 200 kişi çalışıyor. 


Mardin, OSB ile ilgili sıkıntıların çözülmesini yatırımcılar da dört gözle beklediğini söyledi. Mardin, "Biz Otokar'a ve FNSS'ye tank gövde ve kulesi dökümünü yapıyoruz. Ayrıca Boeing, Ambreir şirketlerine parça üretiyoruz. Halen CERN'de girebileceğimiz birçok ihale var. Ama fabrika yatırımı yapamadığımız için hem siparişler hem de ihaleler kaçıyor" diye...