06 / 07 / 2024

Mh Realty İnşaat iletişim

Mh Realty İnşaat iletişim

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Mahmoudı, Badri Kouzary, Mehdi Mahmoodi ve Hossein Mahmoudi ortaklığında kuruldu. 

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Hafriyat İnşaat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünal tarafından kuruldu.

İmh Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmh Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilcan tarafından kuruldu.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numidia Realty Gayrimenkul Kuyumculuk Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Yasin Güney ve Adlane Bled ortaklığında kuruldu.

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahem Realty Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Wınnıg Tradıng Strategy İç ve Dış Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Betec İnşaat Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Realty  W Pozitif Gayrimenkul Şubesi Esneyurt’ta 25 bin TL yatırım bedeli Mustafa Kalaycı tarafından açıldı. 

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Elektrik İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kuzu tarafından kuruldu.

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Güzel Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gapa Realty İnşaat Proje Pazarlama Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaber Ahmed H. Mohamed, İsmail Atasoy, İsmail Pektezel ve Özcan Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

İmh Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmh Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aygün tarafından kuruldu.

MH Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MH Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hüseyinoğlulları tarafından kuruldu.

Mh Realty İnşaat iletişim Haberi

Mh Realty İnşaat iletişim

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Mahmoudı, Badri Kouzary, Mehdi Mahmoodi ve Hossein Mahmoudi ortaklığında kuruldu. 

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Mh Realty İnşaat Limited Şirketi adres: B.Hayrettin Paşa Mh.1997.Sk. Story Res.2.St.N.2/2...