21 / 05 / 2024

Mhd Yasser Chahrour

Mhd Yasser Chahrour

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Yasser Chahrour tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, S. Demirel Bulvarı'nda kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile MHD Alı Khaled tarafından kuruldu.

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emirgan Vip Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alı Khaled tarafından kuruldu.

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forkent Group İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Nasır, Mahmut Kılıç ve MHD Saad Asaad Bakrı ortaklığında kuruldu. 

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnternatıonal Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser Badenjkı tarafından kuruldu.

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kurudu!

Alomara Group Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi Başakşehir'de Yasser B.M. Ala tarafından kuruldu.

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkanjı Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Mhd Anas Alkanjı tarafından kuruldu.

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Shadi Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta Mhd Bashar Alnajjar ve Mhd Shadi Alnajjar ortaklığında kuruldu.

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Endülüs Müteahhitlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de A.Karım M.T.H. Shalabı, Mahmoud H.M. Hamıdo, Mustafa İbrahim ve Yasser Mohamed ortaklığında kuruldu.

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Miras Müteahhitlik İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi Ümraniye'de Yasser Mohamed, A.Karım M.T.H. Shalabı ve Şahap Ezzat ortaklığında kuruldu.

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Farfoush Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile MHD Saıd Chıkhanı ve Mohammed Ghadesh ortaklığında kuruldu.

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mostakar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasser A.M.M. tarafından kuruldu.

Mhd Yasser Chahrour Haberi

Mhd Yasser Chahrour

Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mhd Yasser Chahrour tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, S. Demirel Bulvarı'nda kuruldu.


Swiss House Gayrimenkul Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak .Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak. b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme...