03 / 05 / 2024

MHM Yapı Burç İstanbul ev fiyatları

MHM Yapı Burç İstanbul ev fiyatları

Toplam 300 adet daireden meydana gelen Burç İstanbul projesi MHM Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları...

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burçağ Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Atilla Burak Karataş ve Çağhan Oğuz Karataş ortaklığında kuruldu.

Mte Özbey Makine Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mte Özbey Makine Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Burç Özbey tarafından kuruldu.

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ygt Endüstri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burçak Şimşek tarafından kuruldu.

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Burç Grup Yapı Teknoloji Maden Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şinasi Öniz, Sefer Gezer, Kadir Garıcı ve Mustafa Emmioğlu ortaklığında kuruldu

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burç Öz Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çisem Öztaş tarafından kuruldu.

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Cure Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticareti Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nafiz Burçin   Kandemir tarafından kuruldu.

Burçlar Yapı'nın Çekmeköy Saklı Vadi Konakları hızlı ilerliyor!

Burçlar Yapı imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda fiyatlar 295 bin TL den başlıyor...

Konutta yapılan teşvikler satışları artıracak!

AVEB Proje Danışmalık Kurucusu Burçin Çelik, konut sektöründe yapılan teşviklerin konutta yapılan satışları artıracağını söyledi..

Mhm Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhm Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yazar tarafından kuruldu.

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tml Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ali Temel, Yusuf İslam Arslan ve Burçak Özsoy ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burç İstanbul Konutları fiyat listesi!

MHM Yapı imzası taşıyan Burç İstanbul projesi 40 katlı tek blok olarak yükseliyor. Projede 2+1 tipte toplam 300 daire yer alıyor...

Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları!

Toplam 300 adet daireden meydana gelen Burç İstanbul projesi MHM Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları...

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hayriye Vurkun, Muammer Vurkun ve Muharrem Urkun ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MHM Yapı Burç İstanbul ev fiyatları Haberi

MHM Yapı Burç İstanbul ev fiyatları


Toplam 300 adet daireden meydana gelen Burç İstanbul projesi 40 katlı tek blok şeklinde yükseliyor.  Burç İstanbul projesinde 2+1 dairelere yer verilirken, isteğe bağlı olarak daireler 3+1 şekline getirilebiliyor. Burç İstanbul Beylikdüzü fiyatları 979 bin TL'den başlıyor


Uluslararası fuarlara, hava limanlarına ve ana ulaşım yollarına yakınlığıyla ayrıcalıklı bir konuma sahip projesinde daireler 107 metrekare büyüklükte dizayn ediliyor. 


Beylikdüzü’nde, E-5 otoyoluna sıfır konumda hayata geçirilen Burç İstanbul Evleri MHM Yapı imzasıyla hayat geçiriliyor.  Burç İstanbul projesinde 3 bin 500 metrekare alışveriş alanı, otopark alanı ise 15 bin metrekare olarak belirtiliyor. Projede daire sahiplerine  market, spor salonu, hastane, okul, avm, restoran ve 7/24 güvenlik hizmeti sağlanıyor. 



BURCİSTANBUL’DA NELER OLACAK

-  Otel konforunda çalışma alanları

-  4 saat kontrollü giriş-çıkış ve güvenlik sistemleri

- VRF iklimlendirilmiş daireye özel...