04 / 05 / 2024

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Büyükataman sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Kayıp kaçak bedeli meclis gündemine taşındı!

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, kayıp kaçak bedeli konusunu meclis gündemine taşıdı. Büyükataman sorularının Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, kiracılar için ucuz konut çağrısında bulundu!

2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri devam ediyor. Görüşmelerde söz alan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, deprem bölgesindeki kiracı vatandaşlara ucuz konut yapılıp teslim edilmesi gerektiğini belirtti.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç yaptığı açıklamada, Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarının büyük bir kararlılıkla devam ettiğini söyledi.

Bursa'da 20 bin bina riskli!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Bursa'da 30-40 hatta 60 yıl öncesinden yapılan binalar var. Yapılan hesaplamalara göre Bursa'da yaklaşık 20 bin binanın tehlike altında olduğu kayıtlara geçti" dedi. Övünç, yarım milyon insanın risk altında olduğunu belirtti.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Bursa'da gündem Orhangazi İmar Planı!

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Divan Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Orhangazi Gedelek Turşu Festivali'nde düzenlenen konuşmada iptal edilen 1/25 binlik Orhangazi İmar Planı nedeniyle dükkanların risk altında olduğunu ifade etti.

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman Haberi

MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman


MHP Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İstanbul-İzmir Otoyolu'na ilişkin soru önergesi hazırladı. Büyüktutman önergesindeki soruların Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından cevaplandırılmasını istedi.


Büyükataman, "Yapımına devam edilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Bursa ili Mudtafakemalpaşa ilçesine giriş ve çıkışları ilçe merkezine uzak bir mesafede planlanmıştır. Bu durum ilçeye bir katkı sağlamayacak ve vatandaşımızı mağdur edecektir." diyerek "Bahsi geçen yolun giriş ve çıkış planlarının yeniden gözden geçirilerek ilçe halkının istifade edebileceği şekilde düzenlenmesi hususunda bir çalışmanız olacak mıdır?" diye...