06 / 05 / 2024

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirtti.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB Meclisi'nde riskli konutların dönüşümü için yetki tartışması!

İBB Meclisi'nde çoğunluğu elinde bulunduran AKP-MHP grubu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, sosyal konutların deprem riskine karşı ihtiyaç ve hak sahiplerine kiralanıp satılabilmesi için üçüncü kez yetki sağlamadı. 

Vakfa tahsis edilen arazide imar krizi!

Kadir Topbaş’ın yönetimindeki vakfa 2016’da eğitim amaçlı tahsis edilen İBB arazisinin iptal edilen imar planlarını yeni İBB yönetimi “hizmet, sağlık, kreş” olarak değiştirdi. AKP-MHP grubu ise “eğitim” şeklinde planladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna rağmen karar değişmedi.

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Çanakkale Ayvacıklılar yöreye özgü yeni konutlar istiyor!

Çanakkale Ayvacık'ta meydana gelen deprem TBMM’nin gündeminde yer aldı. MHP Grubu adına söz alan Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ayvacıklılar'ın yöreye özgü yeni konutlar yapılmasını istediklerini söyledi.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm binası tartışma yarattı!

Yunusemre Belediyesi'nin Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın 3. oturumunda MHP Grubu'nun Kentsel Dönüşüm Danışma Binası'yla ilgili bilgi almak için verdiği önergede tartışmalar yaşandı.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

İskenderun'da kentsel dönüşüm endişesi!

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirtti.

CHP Ankapark’ı MHP ulaşımı eleştirdi! Belediye Meclisi'nde ne konuşuldu?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, EGO ve ASKİ’nin 2014 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Rapor oy çokluğuyla kabul edildi. Toplantıda CHP grubu Ankapark’ı, MHP grubu ulaşımı eleştirdi.

Afyonkarahisar'daki Eber Gölü kirlilikle mücadele ediyor!

Afyonkarahisar İl Genel Meclisi' nin MHP Grubu Başkanı Çağa: "Allah'ın lütfettiği gölün nasıl yok olma tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu görünce insanlığım adına utandım" dedi...

Özdilek Grubu, Büyükdere Caddesi 'ne iki kule inşa edecek!

İstanbul Büyükdere Caddesi 'ndeki üç büyük araziye gökdelen dikmek için çalışmalar bu yıl başlıyor. Zorlu Grubu Deva, Eria Partners-Pramerica ortaklığı Renault Mais, Özdilek Grubu ise Roche arazilerinin üzerine kule dikecek

Limak Grubu, Medine Havalimanı ihalesine Bin Ladin ile girecek!

Limak şžirketler Grubu, Suudi Arabistan 'ın en büyük projelerinden biri olan Medine Havalimanı ihalesi için Suudi Bin Ladin ile ortak oldu. 2 Mayıs 'ta yapılacak ihaleye Limak, Bin Ladin ile birikte katılacak

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm Haberi

MHP grubu İskenderun kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çekinceleri olduğunu, Karayolları alanı ile ilgili proje konusunda da çekince taşıdıklarını belirten Belediye Meclisi'nin MHP Grup Başkan vekili Emir Selim Yazar ile meclis üyesi İbrahim Yavuz, "Karayolları alanı ile ilgili ihalenin iptal edilmesini ya da sürenin uzatılmasını istiyoruz. Meclis'te de açıklayıcı bir şekilde bilgi verilmesini bekliyoruz. CHP soru önergesi verdi, onu cevabı verilmeden ihale tamamlanmış olacak" diye konuştu. 


MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Meclis Başkan Vekili Yazar, kentsel dönüşüm projesi kapsamında İskenderun Belediye Başkanlığı tarafından 6 mahallede 77 hektar alanda hak sahipliği tespiti ve gayrimenkul değerleme, eylem planı, imar planı, kentsel tasarım projesi, mimari projeler ve uzlaşma süreci hizmet alım işinin yüklenicisi Ankara İmar Ltd....