05 / 05 / 2024

mia iskitler projesi son durum

mia iskitler projesi son durum

810 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçirilen MİA İskitler Projesi için ilk kazma 2003 yılında vurulmuştu. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia Ankara İskitler projesi Mayıs'ta başlıyor...

Mia Ankara projesi ne zaman başlıyor?

810 milyon dolarlık MİA İskitler Projesi için ilk kazma 2003 yılında vurulmuştu. Peki 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia Ankara İskitler projesi ne zaman başlayacak?

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Mia Koru projesi Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yaz kampanyası başladı. İşte Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası detayları....

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Mia Koru Torbalı fiyat listesi!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat tarafından hayata geçiriiyor. 2 etaptan meydana gelen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler sunuluyor. İşte  Mia Koru Torbalı fiyat listesi...

Mia Koru Torbalı'da 169 bin TL'ye! Yeni proje!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat güvencesiyle İzmir Torbalı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 169 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Orkun Mia Bornova'da 256 bin TL'ye 2+1!

Orkun İnşaat tarafından hayata geçirilen Orkun Mia Bornova projesi 45 konut 6 dükkandan meydana geliyor. Orkun Mia Bornova'da 256 bin TL'ye 2+1 sahibi olabilmek mümkün.

mia iskitler projesi son durum Haberi

mia iskitler projesi son durum


Başkent Ankara İskitler çevresinde 2003 yılında ilk kazması vurulan ancak sonraki yıllar boyunca ilerlemesi yavaşlayan 810 milyon dolarlık Ankara MİA İskitler Projesi'nin inşaatı önümüzdeki ay başlayacak. 


Ankara Mia İskitler projesi tamamına yakını ekonomik ömrünü tamamlamış veya metruk haldeki binalarla dolu olan ve bu nedenle ekonomik açıdan üretkenliğini büyük ölçüde kaybetmiş İskitler Büyük Sanayi Bölgesinde Ankara  Büyükşehir Belediyesi'yle ortak bir Kentsel Dönüşüm Projesi olarak hayata geçiyor. 900 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek olan Mia İskitler projesinin 640 bin metrekarelik 1. etabı Mia 1, 260 bin metrekarelik 2. etabı ise Mia 2 olarak adlandırılıyor. 


Mia 1 olarak adlandırılan kısımda merkezi iş alanları, Mia 2 olarak adlandırılan kısımda ise konut olması planlanıyor. Sarış ve tanıtım ofisinin kurulduğu Mia İskitler projesinde ilk iş merkezi...