04 / 05 / 2024

Mia vita projesi nerede

Mia vita projesi nerede

Ankara Beytepe’de hayata geçirilen MiaVita Beytepe Projesi görücüye çıktı. Projede 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası!

İzmir Torbalı'da hayata geçirilen Mia Koru projesi Koç İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede yaz kampanyası başladı. İşte Mia Koru Torbalı ödeme kampanyası detayları....

Vita Loft Buca'da ayrıcalık yarattı!

Sevinç Yapı imzası ile Buca'da hayata geçirilen Vita Loft, yatırımcısına ciddi kar marjı sunuyor. Buca'nın en büyük projesi olma özelliğini taşıyan projede 276 daire yer alıyor..

Stüdyo MIA projesi geliyor!

Stüdyo MIA projesi İzmir Gaziemir'de hayata geçiriliyor. 50 adet 1+1 ve stüdyo şeklinde daire ve işyerlerinden meydana gelen proje 1.200 metrekare arsa alanına sahip. 

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Mia Koru Torbalı fiyat listesi!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat tarafından hayata geçiriiyor. 2 etaptan meydana gelen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler sunuluyor. İşte  Mia Koru Torbalı fiyat listesi...

Mia vita projesi nerede Haberi

Mia vita projesi nerede


Ankara Beytepe’de yükselen MiaVita Beytepe Projesi, gerçekleştirdiği lansman ile yaşam standartlarını zirveye taşımak isteyenler ile buluştu.


Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy ve üniversitelere yakınlığı ile dikkat çeken MiaVita Projesi, düzenlenen şık bir lansman ile Başkent’in iş ve cemiyet dünyasının sevilen isimleri ile buluştu. Lansmana özel fiyatlar ve kampanyalarla misafirlerin ağırlandığı projeye, katılımcıların şıklıkları damga vurdu. Konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği projede, resim sergisi ve parküsyon şov ile misafirler unutulmaz bir gün yaşadı.




MiaVita Beytepe




1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan MiaVita Beytepe Projesi, Ankara’nın en gözde yerleşim merkezleri arasında yer alan Beytepe’de yükseliyor. Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile yükselen MiaVita Beytepe Projesi, toplam 5 bin metre kare parsel alanda...