06 / 05 / 2024

Miami Epic Group amerika

Miami Epic Group amerika

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Türk yatırımcılar rotayı Miami'deki konut projelerine çevirdi!

Amerikalı emlak broker şirketi International Realty Group'un ortağı Giovanna Guzman, yaptığı açıklamada Miami’nin emlak yatırımı için dünyanın en gözde kentleri arasına girdiğini ve Türklerin de özellikle Miami’den konut aldığını dile getirdi.

International Realtors Group'tan Baltimore'da kira garantili gayrimenkuller!

TÜRK iş ve sanat dünyasından pek çok ünlü isme Miami'de emlak brokerliği yapan International Realtors Group yatırımlarına kiracı ve geri alım garantili konutlar satıyor...

10 soruyla Miami’den ev almak!

Amerikan Milli Emlakçılar Derneği Global Elçisi ve Lead Consulting Group'un CEO'su Emel Onur, Miami’den ev almak isteyenlerin merak ettiği soruları yanıtladı....

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Türk gayrimenkul yatırımcısının gözü Miami'de!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara Miami'de yatırım yapma önerisinde bulundu. Biter, "Miami'de hem vergiler düşük hem de konut fiyatları'' diye konuştu.

Miami gayrimenkul yatırımı için en uygun şehir!

Miami Epic Group Kurucusu Zeynel Biter, Türk yatırımcılara tavsiyelerde bulundu. Biter, Miami'de yatırım yapmanın kazandıracağını söyledi.

Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın!

Miami’de konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı veren Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını açıyor. Miami-Orlando Gayrimenkul Yatırım Fırsatları ve Yatırımcı Vizesi yarın düzenlenecek.

Related, Türk yatırımcıları Miami’ye çağırıyor!

ABD’li Related Group, Türkiye’deki potansiyel konut alıcılarına projelerini tanıtmak üzere Türkiye pazarını tanıtmak için Miami’nin önde gelen Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Merve Gümüşyazıcı’nın önderliğinde bir davet organize etti.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Özlem Önal Miami'de 40 milyon dolar'a bina aldı!

Özlem Önal; yakın arkadaşı olan Süzer Group İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer, Gürcü emlak devi Alex Tapir ve finans şirketi ASRR Capital ile birlikte Miami'de bir bina almış.

Serenas Group ile Fransız GL Events ortak oldu!

Serenas Group, dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Fransız GL Events ile kongre organizasyonu ve fuarcılık gibi birçok alanda işbirliği yapma amacıyla ortaklık anlaşması imzaladı

Actera Group, Maxi Joys ve Jokerland eğlence parklarını aldı!

 Mars Entertainment'ın ortaklarından yatırım fonu Actera Group, oyuncak ve oyun satışı yapan Joker, Maxi Toys ve Jokerland eğlence parklarını satın aldı...

TOKİ'den Vefa Group Steelife çelik evlerine ilgi!

TOKİ Başkanı Karabel, Albayrak ve Vefa Group bünyesinde yer alan Steelife tarafından geliştirilen pratik çelik evleri inceledi. Konutlar hakkında Albayrak Grubu Başkanı Ahmet Albayrak'tan bilgi alan Karabel, kalıcı konutlar için düğmeye basıldığını söyl

Miami Epic Group amerika Haberi

Miami Epic Group amerika

Merkezi turizm ve ticaret açısından dünyanın en dikkat çeken şehri Miami’de bulunan, konut ve ticari gayrimenkul yatırımında profesyonel yatırım danışmanlığı hizmeti sunan Miami Epic Group, Amerika’da yatırımın kapılarını aralıyor.

Amerika’da yatırımcıların bütçe ve amaçlarına en uygun ve en karlı yatırımın araştırılması, profesyonel emlak yönetimi, planlama, projelendirme, mortgage, yatırımcı vizesi ve hukuki destek konularında, kısaca yatırım yapabilmek için gereken bütün hizmetleri Miami Epic Group tek çatı altında veriyor.

2 Haziran'da düzenlenecek seminer, Miami Epic Group kurucusu Sn. Zeynel Biter ve Uluslararası Göçmenlik Avukatı Isadora Velazquez’in ev sahipliğinde...