30 / 04 / 2024

Mıamı Internatıonal İnşaat nerede

Mıamı Internatıonal İnşaat nerede

Mıamı Internatıonal İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Mohamed Adel Mouhıeldeeen Aljadda tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yasemin Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Olabınıtche, Mohammad Feras Olabı ve Sad Eddın Olabı ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bng Internatıonal İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Günay Hüsnü Atay ve Mehmet Bahadır Atay ortaklığında  kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldız Geri Dönüşüm Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Kadir Yıldız tarafından kuruldu.

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi açıldı!

Majesty Internatıonal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kıraç Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehab Amer tarafından kuruldu.

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arka Internatıonal İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Can Polat, Iman Safar Rıza Delbarı tarafından kuruldu.

Five Stars İnternatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Fıve Stars Internatıonal İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bağcılar’da  20  milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inventıon Bussınes Internatıonal İnşaat Malzemeleri Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Agha Torknezhad ve Amır Torknezhad ortaklığında kuruldu.

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Oz Yapı Internatıonal İnşaat Boya Kimyasal Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Omar Sobh ve Zıad Jammous ortaklığında kuruldu.

Mıamı Internatıonal İnşaat nerede Haberi

Mıamı Internatıonal İnşaat nerede

Mıamı Internatıonal İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M.Mohamed Adel Mouhıeldeeen Aljadda tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt'ta kuruldu.


Mıamı Internatıonal İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...