08 / 07 / 2024

Miamide ultra lüks rezidanslar

Miamide ultra lüks rezidanslar

ABD'nin kumsallarıyla tanınan Miami kentine multi milyarderler için yapılan rezidansların fiyatı 8 ila 64 milyon TL arasında satışa çıkacak. orsche dizaynı rezidans kulede, arabalar için özel hazırlanmış garaj sistemi bile bulunuyor...

Soner Yalçın Çeşme'deki lüks malikanesini 47 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın, İzmir Çeşme'deki lüks villayı satışa çıkardı.  350 metrekare kapalı kullanım alanına sahip ultra lüks 7+2 villanın satış bedeli 47 milyon TL olarak açıklandı. 

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Jeff Bezos New York’ta ultra lüks daire aldı!

Koronavirüsün ardından servetini katlayan ve 140 milyar dolar barajına ulaşan tarihteki ilk isim olan dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos New York'ta ultra lüks bir apartman dairesine tam olarak 16 milyon dolar (110 milyon TL) ödedi...

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

Buckingham Sarayı’na komşu lüks malikane satışa çıktı!

İngiltere Kraliçesi'nin konutu Buckingham Sarayı’nın karşısındaki bir malikane satışa çıkarıldı. Ultra lüks eve zenginlerden ilgi var. 

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı!

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Pekkan, 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatında 200 bin dolarlık bir indirim yaptı.

Al Haramain United Group'tan Medine'ye 5 yıldızlı lüks otel!

Al Haramain United Group, Medine'de 5 yıldızlı ultra lüks otel inşa ediyor. İnşaatı devam eden otelin teslimi 17 ay sonra yapılacak.

Gaziantep’te lüks konutlara talep artıyor!

Suriye sınırındaki Gaziantep’te lüks ve ultra lüks konutların arz ve talebinde belirgin artış gözleniyor.

İsveç'te buzdan lüks otel yaptılar!

İsveç'te tamamen buzdan yapılma bu sıra dışı otel görenleri şaşkına çeviriyor. Ultra lüks detaylarla bezeli buzdan otelde düğün organizasyonları yapılması için buzdan kilise bile yapılmış.

Himmet paraları FETÖ’nün lüks yaşamına aktı!

Maliye Bakanlığı, Fetullahçı Terör Örgütü’nün topladığı himmetlerle tanesi 30 bin TL’lik altın musluklarla donattıkları ultra lüks otellerinde Hakan Şükür gibi örgüt üyelerini ücretsiz konaklattığını tespit etti.

Florya’daki ultra lüks sitelerde ikinci el fiyatları!

İstanbul’un en lüks semtlerinden biri olan Florya’daki lüks konut projeleri yatırımcının dikkatini çekiyor. Emlakpark Gayrimenkul Yatırım'dan Erol Kaya Florya'daki ultra lüks sitelerin 2.el satış ve kiralama fiyatlarını değerlendirdi.

İşte Arda Turan'ın lüks evi!

41 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir daire kiraladı. Milli futbolcu bu evin kirasını kendi cebinden karşılıyor.

Miamide ultra lüks rezidanslar Haberi

Miamide ultra lüks rezidanslar


ABD'nin kumsallarıyla tanınan Miami kentine multi milyarderler için yapılan rezidansların fiyatı 8 ila 64 milyon TL arasında satışa çıkacak. Dünyaca ünlü otomobil markası Porsche dizaynı rezidans kulede, arabalar için özel hazırlanmış garaj sistemi bile bulunuyor. 190 metre boyunda ve 60 kat yüksekliğinde inşa edilecek kulenin her katına ev sahipleri otomobillerinden inmeden çıkabilecek. Araçlarıyla binanın zemin katına gelecek olan kule sakinlerini, özel bir asansör sistemi 60 ila 90 saniye içerisinde istedikleri kata çıkaracak. Dairelerine giren kişiler 60'ıncı katta olsalar da ortalarında duran özel camlı alandan otomobillerini görebilecek. 3 otomobil asansörü olan kulede toplamda 284 araç için garaj alanı bulunuyor. İnşaat halindeki dairelerin 4 ila 32 milyon dolar (8 ila 64 milyon TL) arasında alıcı bulduğu belirtiliyor. Şimdiden 22 rezidans satıldı....